Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V Multi - Czy jak usunę eventowy malunek to będę mógł go później przywrócić?

Malutki3286

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jak na postaci usunę/zmienię malunek na twarzy będę mógł później do niego wrócić, chodzi o malunek z halloween który jest już niedostępny.

Opublikowano

Z tego co wiem każda zmiana kosztuje, nawet jeżeli już miałeś ten malunek, więc lepiej go zostawić. W sumie działanie podobnie jak z niektórymi pojazdami. ;p

Opublikowano

Z tego co wiem każda zmiana kosztuje, nawet jeżeli już miałeś ten malunek, więc lepiej go zostawić. W sumie działanie podobnie jak z niektórymi pojazdami. ;p

ja wiem ze kosztuje tylko chodzi mi o to czy jak usunę malunek żeby mieć czystą twarz za jakiś czas czy bd mógł wrócić do tego malunku z wydarzenia halloween

Opublikowano

Musisz sprawdzić czy dalej jest dostępny do wyboru w grze (tam gdzie robisz malunki, chyba u fryzjera), jeżeli nie są dostępne no to zmiana na nią spowrotem nie będzie możliwa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...