Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fajna gra survival

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Darmowe to nie jest, ale z całego serca polecam dead island

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

The forest, minecraft,

No nie wiem, The Forest czy minecraft to raczej nie są gry darmowe piracie c: 

#Idź do lasu, z*******a grafika i wgl'e niezły survival ;v parę dni bez jedzenia, picia, zbuduj szałas, mówię Ci, świetna gra. 

a tak serio, to w tych czasach nie ma fajnych gier darmowych. Z tych niedarmowych to The Forest mogę polecić z całego serca c: extra survival.

#LenovoLegion Team

Opublikowano

The forest, minecraft,

#Idź do lasu, z*******a grafika i wgl'e niezły survival ;v parę dni bez jedzenia, picia, zbuduj szałas, mówię Ci, świetna gra.

a tak serio, to w tych czasach nie ma fajnych gier darmowych. Z tych niedarmowych to The Forest mogę polecić z całego serca c: extra survival.

Aj tam zaraz piracie xD

Opublikowano

The forest, minecraft,

W lesie byłem nie polecam zbudowałem sobie szałas a dzień pozniej napadło mnie stado dzików wszystkie itemy które zbierałem poszły się ... 

Opublikowano

Ciężko znaleźć dobrą grę survival bo praktycznie za darmo jej nie ma, a duże studia nie odważą się na tak ryzykowną produkcję :)

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

The forest, minecraft,

W lesie byłem nie polecam zbudowałem sobie szałas a dzień pozniej napadło mnie stado dzików wszystkie itemy które zbierałem poszły się ... 

szałasy się buduje na drzewach jak najwyżej, wtedy Cię nie napadną. Zresztą.. wbiłeś na dziadowy serwer. Wejdź do takiego lasu, w którym nie ma dzików i jest easy drop to będziesz miał dużo itemów ^^

#LenovoLegion Team

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...