Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z telefonem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Posiadam lg g4C.ostatnio robiłem aktualizacje do androida 6.0 I zauważyłem że strasznie wolno I zle chodzi.Moje pytanie jeśli zainstaluje androida 5.0 będzie chodził lepiej? Czy to nie jest wina oprogramowania.dodam że telefon ma 3 tygodnie I jak ma Nowy telefon to się zalamalem jak zaczął działać.poprzednio miałem rok lg Leon I był dużo lepszy chodź cena dwa razy mniejsza od tego.z góry dzięki za pomoc.Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Najwyraźniej tak. Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. Ewentualnie jeszcze możesz przywrócić telefon do ustawień fabrycznych.

Opublikowano

Przywrocilem ustawienia fabryczne i nadal jest android 6.0 .jakas podpowiedz co z tym zrobic?

Fabryczne ustawienia usuwają tylko twoje aplikacje i wszystko z pamieci telefonu. Pomijając system.

Najprościej będzie odpalić telefon w bootloader mode i sflaszować .kdz z systemem. Poszukaj poradników na googlach - jest ich naprawdę mnóstwo.

#teams4bal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...