Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklama serwera - jak?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim!

jakie są Wasze sposoby na reklamę? Fora? Listy? Możę YouTuberzy?

Zastanawiam się nad YouTuberami. Próbowaliście już? Jeśli tak, to ile subskrybcji, jakie wynagrodzenie?

Mam około 2-3k na reklamę.

Hejaa! Strasznie brakowało mi w Polsce takiego serwera jak Mineplex, Hypixel.

Banalnego a zarówno dopracowanego i dopieszczonego. Tak właśnie powstał mój serwer mini games!

Speed Builders, Build Battle, Block Party, Turf Wars, The Walls, Sky Wars, Survival Games & Hypixelowe wyspy

IP: Feerko.PL    /     Wersja 1.9.0 - 1.9.4    /     Premium (alternatywa AutoIn) + non-premium

banner.png

Opublikowano

@up Sam jestem youtuberem nagrywam MC itp i youtuberzy od 1k sub około biora 30 zł do 50 zł. 

Chcesz to się możemy dogadać z reklamą :) mam 1k sub

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Reklama musi byc przedewszystkim skuteczna. Nie ważne ile kosztuje, jak wyglada, z czym ją się je.... Ważna jest skuteczność.

Podkreślę raz jeszcze: Skuteczność jest najważniejszym kryterium oceny reklamy, więc pytanie „Co działa?” jest naprawdę kluczowe. Piękna czy naturalna? Abstrakcyjna czy codzienna?

Nie znam odpowiedzi na te pytania. Mozesz stosować znanych dotychczas technik, juz sprawdzonych przez społeczeństwo.

1. Nie wadziło by dodać i podbić serwer na rożnych listach serwerow. [mclista.pl ; minecraft-list.pl ; listaserwerowmc.pl]

2. Reklama docelowa - kupić banery na stronach związanych z minecraftem, technologia itd...

3. Pokazanie przyjaźni - kilka serii z serwera ze średnio znanym YT.

4. Dobre tagi, wysokie poziomowanie, dobre miejsce etc.

5. Reklama oczywiście na naszym forum :)

6. Reklama u znanego YT

Tutaj taki drobny komentarz - to moze kosztować naprawdę rożnie, zależy od tego jak YT sie cenią. Niestety polscy cenią sie dość wysoko.

7. Dobrze dopracowany serwer - znajomi dobrych znajomych znajomych twojej dziewczyny, niech rozsiewają IP wszędzie (szkołach, kawiarniach)

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Opublikowano

W ramach dopowiedzenia mojego poprzednika. Ja i mój kolega zmieniliśmy tapety na nasze z reklamą (kompy w szkole) i jak był zainstalowany tam mc to usuwalismy wszystkie ip i spamowalismy naszym.

Wysłane z mojego Y635-L01 przy użyciu Tapatalka

Pomocne? Daj +. To tylko chwila

Moje Skrypty

Opublikowano

Wystarczy dobra reklama na forum (np. ode mnie) i u youtuberów (więcej niż 5k subskrypcji) i voi'la!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...