Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki tyb serwera najlepiej wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chyba każdy wie że już niedługo wakacje!  mam do was pytanie na jakim serwerze byście zagrali. Tak żeby odniósł jakiś sukces po prostu żeby ktoś na nim grał :)

Jestem otwarty na wasze Propozycje!

PS. Serwer Wystartuje szybciej niż w wakacje ale będzie gdzie grać w czasie wakacji!

Opublikowano

Skoro wakacje to więcej czasu.

Hardcore w stylu mchc z dużą reklamą.

Opublikowano

Skoro wakacje to więcej czasu.

Hardcore w stylu mchc z dużą reklamą.

Da Się Zrobić!

edit: Czekam na więcej, śmiało nie krępować się :D

Opublikowano

Popularne typy serwerów np. hardcore, survival, skyblock, mają szansę wypalić tylko wtedy, gdy masz dużo pieniędzy na koncie, i jakąś dobrą reklamę (np. dużą społeczność taką jak forum czy widzowie na Youtube). Jeżeli nie masz ani dużo pieniędzy, ani dobrej reklamy, to najlepszym wyjściem jest odtworzenie jakiegoś ciekawego trybu który odniósł sukces w innym kraju, albo po prostu wymyślenie jakiegoś autorskiego.

Opublikowano

Popularne typy serwerów np. hardcore, survival, skyblock, mają szansę wypalić tylko wtedy, gdy masz dużo pieniędzy na koncie, i jakąś dobrą reklamę (np. dużą społeczność taką jak forum czy widzowie na Youtube). Jeżeli nie masz ani dużo pieniędzy, ani dobrej reklamy, to najlepszym wyjściem jest odtworzenie jakiegoś ciekawego trybu który odniósł sukces w innym kraju, albo po prostu wymyślenie jakiegoś autorskiego.

Masz racje od jakiegoś czas mam pewien pomysł :)

Opublikowano

Możesz pomyśleć także o jakimś nowym trybie, np. połączenie freebuilda z załóżmy skyblockiem lub coś takiego.

Będzie nowość, a jak dołożysz do tego reklamę u dużych youtuberów i poprosisz ich by do tytułu dali np. "NIESAMOWITY SERWER, NIGDY TAKIEGO NIE WIDZIAŁEM :O" to na pewno ktoś wejdzie.

Opublikowano

Możesz pomyśleć także o jakimś nowym trybie, np. połączenie freebuilda z załóżmy skyblockiem lub coś takiego.

Będzie nowość, a jak dołożysz do tego reklamę u dużych youtuberów i poprosisz ich by do tytułu dali np. "NIESAMOWITY SERWER, NIGDY TAKIEGO NIE WIDZIAŁEM :O" to na pewno ktoś wejdzie.

Też Spoko Pomysł :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...