Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Galaxy S6 - brak aktualizacji do 6.0.

Gość Mistrzu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wiadomo coś nt. aktualizacji do w/w telefonu? Mam telefon w PLAY, kolega z S5 już dostał aktualizacje, a ja na S6 wciąż mam starszą wersję.

Opublikowano

Witam. Wiadomo coś nt. aktualizacji do w/w telefonu? Mam telefon w PLAY, kolega z S5 już dostał aktualizacje, a ja na S6 wciąż mam starszą wersję.

Wgraj sobie na s6 niebrandowaną wersje 6.0. Nawet jeśli bys dostał, to z tym syfem od Play. Niebrandowana wersja jest po prostu czysta, bez aplikacji od operatora, tak samo nie podlega to utracie gwarancji.

Jeżeli nie chcesz, to musisz czekać. Skoro s5 dostała, to dziwne, że s6 nic nie ma, a powinna najpierw s6 dostać, a potem s5, ale to już inna bajka.

Opublikowano

Wgraj sobie na s6 niebrandowaną wersje 6.0. Nawet jeśli bys dostał, to z tym syfem od Play. Niebrandowana wersja jest po prostu czysta, bez aplikacji od operatora, tak samo nie podlega to utracie gwarancji.

Jeżeli nie chcesz, to musisz czekać. Skoro s5 dostała, to dziwne, że s6 nic nie ma, a powinna najpierw s6 dostać, a potem s5, ale to już inna bajka.

Tak jak pan Brand powiedział. Odpal bootloader mode i pobierz firmware ze strony sammobile.com i sflaszuj poprzez Odina. Jest wiele poradników na googlach. 

#teams4bal

Opublikowano

Macie może jakieś linki jak to wykonac lub jakie frazy wyszukiwać, żeby przy okazji czegoś przypadkiem na telefonie nie zepsuć?

Opublikowano

Macie może jakieś linki jak to wykonac lub jakie frazy wyszukiwać, żeby przy okazji czegoś przypadkiem na telefonie nie zepsuć?

Galaxy S6 how to flash stock firmware

Na SamMobile powinien być poradnik. 

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Galaxy S6 how to flash stock firmware

Na SamMobile powinien być poradnik. 

https://www.youtube.com/watch?v=UEnm5TU5KMw

Po tym zabiegu będę już miał Marshmallow?

Jeśli znajdziesz pliki Marshmallowa do flashu dla twojego regionu to tak. 

Opublikowano

@Razeer123 pobrałem z SamMobile Marshmallowa dla Polski, tylko, że bez operatora, bo nie było w ogóle PLAY (inne były), czy to coś zmienia?

System po prostu nie będzie brandowany (bez animacji uruchamiania + apek operatora). 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...