Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Nie działa - subskrypcja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem ze dzis rozegrałem darmowe 2 gierki na L# i po tym kupiłem suba za 20 psc  wszystko było dobrze do momentu gdy wbiłem na  L# i chciałem zagrać rankeda wyszło mi z gry i wyskoczylo ze moj limit dziennych gier sie skończył  patrze i na okienku L# pisze 2/2 normalne po prostu tak jak bym suba nie kupił nie mam suba a wszystko  zrobiłem tak jak zawsze pierwszy raz mam taki problem na stronce L# nie moge pisac na chacie bo niby nie mam suba a na poczte e-mail pszyszło mi ze 29 maja 2016 kupiłem suba  pomocy co robić??? prosze o jak najszybsza pomoc dziekuje

Opublikowano

A to przepraszam bardzo można kupić suba za 20zł? :D piszesz na początku ze kupiłeś a potem napisałeś "nie mam suba a wszystko zrobiłem" albo napisz jeszcze raz bo nie można zrozumieć o co ci chodzi.

Napisz do suppa polskiego najlepiej albo do administracji :D

Edit: Sorka można kupić za 20zł i co kupiłeś i wszystko przebiegło pomyślnie nie zabrakło ci iluś groszy np :D

Opublikowano

A to przepraszam bardzo można kupić suba za 20zł? :D piszesz na początku ze kupiłeś a potem napisałeś "nie mam suba a wszystko zrobiłem" albo napisz jeszcze raz bo nie można zrozumieć o co ci chodzi.

Edit: Sorka można kupić za 20zł i co kupiłeś i wszystko przebiegło pomyślnie nie zabrakło ci iluś groszy np :D

nie bo sub kosztuje 4.50 euro to jest tam niby 20 zł z kawałkiem kopiłem psc za 20 zł i miałem stary kod na którym było tam  2 zł doładowałem  i wyskoczylo mi dziekujemy za kupno wybrałem kontynuuj  i przeniosło mnie na strone L# zrobiłem wszystko tka jak zawsze pierwszy raz mam taki problem Daj mi jakis namiar na polskiego supp bo ja nie ogarniam gdzie co i jak sie pisze do kogo itp

A pozatym wbiłem na poczte i dostałem wiadomość z tym ze kupiłem suba 29.maja 2016 czyli dzis

Opublikowano

Ta stronka, PaymentWall z której korzysta L# do pobierania hajsu odwala ostatnio manianę i rejestruje płatności z kilkugodzinnym opóźnieniem, przelewami nawet więcej, PayPalem jest lepiej bo sub ma niby być od razu po zapłacie

A już w ogóle najlepiej to mieć prywatne cracki tak jak 80% ludzi udzielających się w dziale L# tutaj na mpc Kappa

Opublikowano

Pisz do suppa i powinien pomóc, lub płatność może dojść z kilkudniowym opóźnieniem.

@Wiciaki

to świetnie jak tak dobrze mieć te prywatne cracki to ciekawo skąd je wziąć :)

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...