Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AutoClicker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrafi ktoś napisać autoclickera, który będzie zsynchronizowany z zegarem na moim komputerze i kliknie lewy przycisk o wyznaczonej wczesniej godzinie ? Lub może ktoś posiada takiego Clickera. 

Ważne, żeby był dokładny co do milisekund.

Opublikowano

No więc tak, powiedz mi proszę do czego jest Ci to dokładnie potrzebne, i co ma klikać, prawdopodobnie jest możliwość że nie będzie to nawet a aplikacja która zainicjuje naciśnięcie danego punktu, musisz podać szczegóły.

EDIT

Tak w ogóle to nie trafisz w milisekundy  -.- . W sekundę prędzej, ale nie w milisekundę dokładniej, z 2 powodów:

- zapewne nie masz superkomputera  B)

- autoit nie jest tak szybki, jest delikatnie mulasty  :((

Ale myślę że da się coś wykombinować

Opublikowano

Global $Godzina = 15 ; Godzina o ktorej ma kliknac

Global $Minuta = 20 ; Minuta

While 1

Sleep(100)

If @HOUR == $Godzina And @min == $Minuta Then

MouseClick("LEFT")

EndIf

WEnd

Opublikowano

Da się prościej  ;) . Tak jak ci mówiłem podaj szczegóły a na razie łap kodzik:

Global $x = 0;współrzędne x
Global $y = 0;współrzędne y

While 1
   If @ = 0 And @MIN=47 And @HOUR=15 Then ; sekundy, minuty, godziny (o której)
	  klikaj()
   Else
	  Sleep(20)
   EndIf
Wend

Func klikaj()

MouseClick("left", $x, $y, 1, 0) ; kliknie lewym w wyznaczony punk x,y jeden raz, natychmiast przeniesie mysz w dane miejsce

EndFunc

Wszystko opisane ;)

Jestem jednak pewien że dało by się urozmaicić ten kod o np. czekanie na okienko, jeśli nie wystąpi to uruchomić je minute przed startem naciśnięcia w punkt itd.

Możesz spróbować zamiast sleep(20) podstawić np sleep(10), sleep(5), albo (1) ale mogą wystąpić lagi xD. Jeśli chodzi o milisekundy to trzeba dodać 

If @MSEC = 0 And @ = 0 And @MIN=47 And @HOUR=15 Then [...]
Opublikowano

Potrzebne mi to do pewnej gry, chodzi o plemiona i dogrywanie ataków bardzo dokładne. Wiem, że nie da się co do milisekundy bo zawsze będzie jakies opoznienie. Ale można zaobserwować jakie jest to opoznienie i uwzględnić je w wybranym czasie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...