Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czego Wam brakuje na polskich serwerach?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem was zapytać czego wam brakuje na serwerach, na jakich gracie, co wam się podoba, a co nie

Czego brakuje aktualnie na Polskich serwerach

Opublikowano

• Skonfigurowane z autorskimi pluginami :)

• Oryginalności

Ogarniętą Administrację, wiek nie ma znaczenia

Dobrą maszynę by uniknąć wszelkich lagów ;/

Piękną mapę :)

Kultury

Opublikowano

Mi brakuje przede wszystkim atmosfery i zapału do gry innych. Gra powinna być dla mnie trudniejsza, niż oferują ją obecne serwery. Co to za frajda dropnąć diaxa ze stone? Łażenie po jaskiniach i szukanie - to było coś :)

Większość serwerów ma również całkowicie nieogarniętą administrację, a brakuje osób, które chcą i potrafią graczowi dostarczyć rozrywki. 

Oryginalność to coś, co leży - wystarczy zobaczyć to w publikacjach serwerów.

No bo heloł - nie za dużo tych easyhc? ;) 
To raczej tyle z głównych, choć myślę, że nie dotyczy to tylko polskich serwerów.

Opublikowano

Mi brakuje klimatu. Kedys jak sie dolaczylo na maly serwer to kazdy kazdego znal. Teraz wejdziesz na jaki kolwiek serwer to tylko spam na czacie jak sie bachory wyzywaja.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Mi się najlepiej grało na małych serwerach był klimat.

Co tu dużo mówić.

A teraz to gówno np easyhc w 5 min i stack diaxow

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Większego zainteresowania ze strony administracji

Nie bądź żyd, daj plusa :)

Opublikowano

Mi brakuje takich serwerów jak : Skyblock, jakieś nawalanki na pvp i jakieś atrakcje. Jak ja kiedyś robiłem serwa z kolegą to mieliśmy w atrakcjach colormatch (ale serwer był taki dla znajomych ;) )

Opublikowano

Em no więc mi brakuje dobrego serwera bez P2W (najlepiej freebuild albo skyblock) ze sporym poziomem trudności i misjami gdzie gra nie znudzi się po kilku godzinach i kupieniu vipa (żeby móc jakkolwiek normalnie grać, bo na serwerach P2W ranga gracz wręcz zmusza do zakupu -.-)

Obecnie to same "izihace" postawione na serwerach z "nielimitowanymi" parametrami "nastawione na zysk".

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Autorskich pluginów i skryptów. Coraz rzadziej się je widzi, a to dzięki nim serwery są najlepsze.

A tak pora tym uważam że Unia Europejska musi być zniszczona.

Q8eOMob.png

Opublikowano

Mi brakuje serwerów RPG z modami takimi jak Custom NPCs. Z tym modem można naprawdę zrobić świetny serwer dla wielu graczy. Jest on bardzo intuicyjny i prosty w obsłudze. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...