Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi przy smoku

123qweasdzxc123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój sprzęt -

grafika - gt 430 gainward 1gb

procesor - intel i3 4170

ram - 8gb

Problem polega na tym że gdy rzuce granat dymny i im bardziej do niego podchodze to spadaja mi fps nawet z 180 fps do 22 fpsów

próbwałem ustawień w panelu sterowania ninvidii, parametry startowe w cs:g, komendy w autoexec, razer Cortex ale to pomaga tylko w zwiększeniu fpsów, to mi tylko dodaje fps'y a gdy podejde blisko granatu dymnego to fps'y spadają nawet do 22. 

Opublikowano

Nie spinaj się bo mnie też z 80 - 70 spadają przy "smołku" do 40-30 (30 jeśli jest ich trochę za dużo ;) )

Zmniejsz sobie jakość efektów bo z reguły mało co dają różnicy.

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Nie spinaj się bo mnie też z 80 - 70 spadają przy "smołku" do 40-30 (30 jeśli jest ich trochę za dużo ;) )

Zmniejsz sobie jakość efektów bo z reguły mało co dają różnicy.

Cały czas gram na niskich, wszystkie opcje mam na niskie.

sęk w tym że ta karta powinan sobie radzić bez problemu z cs'em

Jakie masz ustawienia w csie?

wszystko na niskie, synchronizacja wylaczona

Opublikowano

Ta karta to rak, masz odpowiedz. 

Karta spełnia wymagnia minimalne w cs:go, w inne gry nie gram.

Kiedy zmieniałeś paste?

Nie zmieniałem pasty, sądzisz że to może byc przyczyną problemu ? (gdy jestem blisko smok'a sv podskakuje nawet do 50 a karta ma max 74 stopnie)

Opublikowano

Ta karta to rak, masz odpowiedz. 

Karta spełnia wymagnia minimalne w cs:go, w inne gry nie gram.

Kiedy zmieniałeś paste?

Nie zmieniałem pasty, sądzisz że to może byc przyczyną problemu ? (gdy jestem blisko smok'a sv podskakuje nawet do 50 a karta ma max 74 stopnie)

No i co z tego, te wymagania to tylko papierek, sa nieaktualne, nie obchodzi mnie ze nie grasz w inne gry, po prostu wymieka przy smolkach i tyle. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Dzwine ze inne owiele słabsze grafiki normalnie utrzymują smołki,  goście z kartami 750ti i lepszymi spadały im fps'y tak jak mi przy smołku, chyba raczej nie powiesz ze 750ti wymięka przy smołkach

Opublikowano

Masz chujowa karte i tyle, nic z tym nie zrobisz :p a to ze ktos mial lagi na 750ti to musial miec cos zjebane i tyle jedyne wyjscie to mniejsza rozdzialka albo zmiana karty :p

Opublikowano

Masz c*****a karte i tyle, nic z tym nie zrobisz :p a to ze ktos mial lagi na 750ti to musial miec cos zjebane i tyle jedyne wyjscie to mniejsza rozdzialka albo zmiana karty :p

Nie pomogłeś.

Opublikowano

Spróbuj wymienić pastę. Karta nie jest jakoś powalająco dobra ale fps'y na niej nie powinny spadać do 20. Również zaktualizuj sterowniki do karty graficznej.

76561198175575181.png

Opublikowano

Masz c*****a karte i tyle, nic z tym nie zrobisz :p a to ze ktos mial lagi na 750ti to musial miec cos zjebane i tyle jedyne wyjscie to mniejsza rozdzialka albo zmiana karty :p

Nie pomogłeś.
A czego oczekujesz? Podalem ci 2realne rozwiazania, mozesz jeszcze sprobowac podkrecic karte w msi afterburner, ale watpie ze to cos pomoze ;p

Opublikowano

Nie pomogłeś.

A czego oczekujesz? Podalem ci 2realne rozwiazania, mozesz jeszcze sprobowac podkrecic karte w msi afterburner, ale watpie ze to cos pomoze ;p

Nie prosiłem nikogo żeby mi pisał czy mam kupic nową karte lub czy mam ją chu.....wą. Oczekiwałem tylko na możliwą pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...