Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O której godzinie grac rankedy?

Navia95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej :)

nie wiem czy w dobrym dziale na forum pisze , jeżeli nie to bardzo przepraszam :)

Chce się zapytać o której godzinie najlepiej jest grac rankedy aby nie natrafiać na "dziwnych graczy".  Dodam ze godziny nocne niestety odpadają .

Niby błahe pytanie ale mam swój powód , 

wczoraj wyjątkowo grałam sobie do 3 w nocy i bardzo przyjemnie sie grało , co chwila wygrane i ani jednej przegranej :) , dzisiaj rano 4 przegrane przez jakieś dzieci , gdyby to jeszcze były przegrane z powodu ze ktoś słabo gra to nic wielkiego by sie nie stało , ale niestety , 1 gra z dzisiaj rana to 2 polaków w drużynie zaczęło sie kłócić co spowodowało ze jeden poszedł afk a 2 wyzywał caly team za nic :/ gra przegrana , kolejna gre jaka miałam dzisiaj to znowu polak od początku gry ewidentnie trolowal , ja rozumie ze można mieć Staty 1/10 albo 2/10 bo ktoś się uczy grac i mi to nie przeszkadza w ogóle nawet jak przegramy przez to ale 0 na prawie 40 ? to już jest przesada ;-; nie mówiąc o tym ze 0 współpracy i jego jedyny ekwipunek przez cala gre to 6x buty ;-;  . kolejna gra o dziwo zepsuta nie przez polaków ale przez rosjan,  sytuacja podobna jak w 1 przypadku gdzie potem obaj gracze poszli afk ,  i ostatni przypadek sprzed 20 min który mnie az zszokował. W grze nr 4. pewien polak ( znowu ) od początku gry siedział na spawnie z 1 lvl i ... udawał orgazm wypisując przez prawie 30 min takie teksty jak " ooo jak mi dobrze" albo " zliż mi z kut... sperme "   - i takie teksty były przez cala grę czyli około 30 min a to juz nie jest normalne . gra oczywiscie przegrana 4 vs 5 + prawie zwymiotowałam przez tego gracza :/

Dlatego chce sie zapytać o której godzinie poza godzinami nocnymi mozna na spokojnie grac aby nie natrafiać na takie dzieci którym przydałaby sie wizyta u psychologa ( szczególnie przypadek nr 4 ).

Opublikowano

O 25:67, noc musi być bez gwiazd, a nad twoim domem musi akurat przelatywać samolot.

Głupie pytanie - głupia odpowiedź.

Opublikowano

O 25:67, noc musi być bez gwiazd, a nad twoim domem musi akurat przelatywać samolot.

Jaki samolot co Ty gadasz.. Helikopter musi lecieć 

A co do tematu to nieważne o której godzinie grasz, jak grasz dobrze to wygrasz większość meczy.

Poza tym przeciwnicy mają taką samą szansę na dostanie idioty do teamu jak Ty :) 

lucyfergif.gif

Opublikowano

Nie ma odpowiedniej pory na gry w lola, w nocy może trafić Ci się afk, bo ktoś musi iść spać, w dzień musi iść na obiad itd.

Loteria :)

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak odpowiednia godzina. Owszem, lepiej gra się w późnych godzinach nocnych ale jeśli nie możesz grać w nocy to reszta nie ma różnicy.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

jak nie chcesz grać z polakami to pewnie 3-6 w dni robocze, chociaż i tak znajdą się 'trolle, feederzy itp...', którzy będą chcieli przegrać ci grę.

godzina 6:66 będzie ciekawą opcją

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Wszystko zależy od regionu w jakim mieszkasz lecz nikt nie powiedział, że godzina grania ma wpływ na wygraną. Graj rano może to Ci pomoże.

Opublikowano

Powiem tak wszystko zależy od cb i twoich umiejętności ale godzina też odgrywa jakąś rolę bynajmniej ja tak zauważyłem. Mianowicie od godz. 0:00 do 5:00 grają przeważnie starsi gracze i jest mniej kłótni oraz rozmów podczas gry. W godzinach 8:00-13:00 też gra się nieźle chociaż jest więcej polaczków którzy nie idą do szkoły i są to zazwyczaj flamerzy.Natomiast w godzinach 15:00-20:00 dzieciaki już wróciły ze szkoły są po obiedzie :D oraz starsi tak samo + gracze którzy skończą pracę Wtedy zazwyczaj też serwery są bardziej obciążone oraz jest to czysta loteria raz team z 3 polaczkami raz ani jednego.Podsumowując graj o tej godzinie o której grałaś wczoraj o tej samej porze xD;)

Opublikowano

O porze kiedy dzieci idą spać , powiedzmy 22:00 albo 0:00 , trafiam na miłych i komunikatywnych ludzi , mówię tutaj o polakach . A jeszcze dobrą opcją jest zmiana serwera na EUW .

kUaEQ.png

:yay: annie main ;c  :yay:

Opublikowano

Przeciez takie tematy to z miejsca zamykane powinny byc. 

EJ ludzie, o ktorej godzinie najlepiej strzelic klocka a o ktorej sikac?

Przed graniem kappa

kUaEQ.png

:yay: annie main ;c  :yay:

Opublikowano

Nie ma głupich pytań są tylko głupie odpowiedzi. Nie ma tu reguły w dzień polaczki co myślą, że grają jak koreance, a w nocy ciapaci.

Opublikowano

W teorii to od 16:00 do 22:00 gra duzo ludzi to pewnie wieksza szanse na przegrana. Najlepiej  noc i rano od 00.00 do 12.00 rano. A w praktyce nie ma reguly. Chociaz juz byly gdzies statystyki ze w nocy i nad ranem bardziej ogarnieci gracze sie trafiaja.

Opublikowano

Mi się najlepiej gra w godzinach porannych, tak od 9:00/10:00 rano.

Ale z tym też nie jest tak różowo. Czasami trafią mi się normalne osoby, a czasami to .. szkoda słów.

Ostatnio grając rankeda natrafiłam na osobę, która w połowie gry poszła na afk i nikt nie widział o co chodzi.

Po 15 min koleś wrócił i przeprosił, ponieważ wytłumaczył Nam "Przepraszam, dziewczyna dzwoniła".

Pora tu nie gra żadnej roli, bo nawet jak "złapiesz" fajny team, to może jakaś rzecz martwa lub żywa komuś tą grę przeszkodzić :p

Opublikowano

Nie wiem ile masz czasu wolnego teraz , ale nie patrz na pore a na systematycznosc . Ustal sobie ze przez 30 dni bedziesz gral od 2-4 rankedow codziennie regularnie. Napewno sie wbijesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...