Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Notrax3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Cześć! Mam otóż pytanie - jakie haxy pobrać? Używałem Jordan's menu, ale stały się wykrywalne i dostałem bana.

Zależy mi na dużej ilości $$, aby stuningować sobie pierdylion lowriderów (zapas hajsu, gdyby 2-gi raz mnie zbanowali).

Co polecicie?

Daj lajka! Nic to nie kosztuje, ale bardzo tego potrzebuje!

d9xa4.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 250 | 500 | 1000

Kliknij w obrazek! Zobacz nasz serwer!

Chcesz abym zobaczył? Napisz @Notrax3

Opublikowano

­@WalecznyChomik

No nie wiem, grałem zazwyczaj na sesji jednoosobowej (ew. dodawałem sobie na jachcie, w domku, na misjach), nic nie wpłacałem do banku - od razu przekładałem na auta. na koncie (niekiedy) zostało 250~500k, bo nie było na co wydać.

Poza tym, miałem wersję kompatybilną z patchem 1.30.... więc bardzo możliwe, że Rockstart wymyślił na to jakiś anty cheat.  Poza tym, kolejna osoba korzystająca z MPCforum, dzień po pobraniu moda też dostała bana.

d9xa4.png

Opublikowano

Jeżeli się przesadza z dodawaniem sobie kasy to każdy cheat jest wykrywalny bo w jednej chwili do twojego konta będzie dodane X kasy, jeżeli będziesz robisz to zbyt często to bana wyłapiesz. Ja nie używam więc w tej kwestii Ci pomóc nie mogę, moim zdaniem gra traci sens poprzez brak celu w rozgrywce.

Opublikowano

Szybka lekcja z tego co zauważyłem. 

Serwery R* działają nawet jeśli grasz w "solo sesji" dlatego zapisuje Ci się kasa,exp zdobyte przedmioty itp. - dość logiczne. 
Aleeeee idąc tą drogą, to jeśli co chwilę wysyłasz informacje do serwera, że znalazłeś tyle i tyle kasy­* to pewnie jest takieś zabezpieczenie (auto ban) dla takiego zachowania. 

Więc, wg. mnie lepiej ustawić ilość wygranej kasy na 100k, odpalić wyścig koło więzienia na 1 okrążenie i siuuuuu 1k na +/- minutę (albo więcej, bo jest jakiś event, nie wiem czy to działa jak powinno)

Tyle i tyle kasy* - Czyli np. dropiłeś sobie 2k kasy na sekundę, a nie oszukujmy się, nawet jakbyś zabijał tyle mobków, to żaden raczej nie dropi aż 2k$. 
Tyle.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

­@1373230489-U611928.pngLenartowy

No to jest oczywiste, że wszystko jest w Logach.

Okej, będę widział.

Ogólnie, to dlaczego nie przechowuje się takiej kasy w banku, jest ją łatwiej wykryć?

A, i widzę, że pracownicy Rockstar też sprawdzają, bo wątpię, że ktoś mi walnął reporta.

d9xa4.png

Opublikowano

Ogólnie, to dlaczego nie przechowuje się takiej kasy w banku, jest ją łatwiej wykryć?

Możliwe, że to kolejne zapytanie do serwera w stylu ile kasy, skąd wziął, za co zarobił, co zrobił itp.

­

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Nie ważne czy kasa jest na postaci czy w banku bo już na samym profilu w Social Clubie będziesz miał wykaz ile kasy zdobyłem więc tak czy inaczej R* wie, że coś tu się działo.

Opublikowano

­@up

Nie umiem napisać nicku ;d [Pewnie te literki z generatora, nie chce mi się ich ciągle szukać...]

Tak zrobiłem, tylko... no nie mam ich za dużo ;d 10, lowriderów na full, w tym banshe 900r [której nie sprzedam, lubie ją xD] Jeden brzydki, myślałem, że lepiej wyjdzie - 900k$ będzie, 2 najdroższe apartamentowce, Karin RS full tuning, pomyśle czy sprzedam

A teraz, jak mi kasę wyczyszczą, to przez wakacje sobie pogram no-cheat, i potem we wrześniu, odpalę, narobię 4 postacie, 200kk do banku, i autka zrobię....

d9xa4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...