Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam]Co zrobić?

Aplay.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jestem posiadaczem oryginalnej wersji pudełkowej (na płycie) gry Euro Truck Simulator 2.

Chciałbym sobie pograć na multiplayer bo na singlu już mi się znudziło. I w tym właśnie jest problem.

Założyłem konto na steamie do którego kompletnie nie pamiętam ani e-maila ani nazwy użytkownika, a właśnie na tym koncie aktywowałem grę na steamie poprzez klucz cd-key. Prawdopodobnie wpisałem jakieś byle co i zapisałem to w notatniku, i schowałem passy do tego konta gdzieś w folderach, ale gdy miałem format komputera w ogóle o tym zapomniałem i nie skopiowałem tego na pendrive. I tutaj pytanie. Co zrobić? Jest jakaś możliwość, aby podejrzeć, na jakim koncie został aktywowany dany klucz? (bo ten cd-key jeszcze mam ale został już wykorzystany). Gdybym zdobył nazwę tego konta/e-mail to hasło na 100% bym zgadł i cieszył bym się grą :/ Jakie są możliwości? 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

@Aplay.

Niestety nie możesz zobaczyć, gdzie grę aktywowałeś. A nie pamiętasz e-mail do konta ? Próbuj przypominać login i hasło poprzez stem, jest tam taka funkcja "Pamiętam tylko e-mail" czy coś takiego. A jak nie to tylko support pozostaje.

Jak będziesz zainteresowany pomocą to pisz na Pw. Pomogę napisać Ci prośbę o oddanie konta do steam.

Opublikowano

@TermalQ™ to był taki okres, kiedy nie miałem czasu na grę, pierwszy raz zaktywowałem ją na steam'ie i miałem ją pobrać, ale potem oddałem kompa do formatu, zapomniałem o tym i konto gdzieś przepadło, nie mam zwykłego pojęcia jaki jest e-mail próbowałem każde możliwości, wszystkie e-maile jakie miałem no i nic z tego. Na gierce mi zależy bo w nią dużo grałem i ją bardzo polubiłem, a grałem za czasów jak jeszcze trybu multiplayer nie było. Spróbuje jeszcze tej funkcji "pamiętam tylko e-mail" poszperam tam coś i zobaczymy. Jeżeli mi się nie uda to napiszę do Ciebie PW. 

#LenovoLegion Team

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...