Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam]Gra

HoszeQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar kupić Splinter Cell Black List tylko nie wiem gdzie kupić na uplay czy na steam.Gdzie więcej ludzi gra i gdzie można fajnie multiplayer zagrać.

Opublikowano

@HoszeQ

Steam jest lepszy prawie pod każdym względem niż uplay. Teraz na uplay jest promocja kosztuje 5 €, a obecnie na steam prawie 20 €.  Sam musisz sobie wybrać. Ale też zawsze można kupić kod na G2A . Na G2A jest za niecałe 15 zł, ale na platformę uplay.

Opublikowano

Gra opiera się głównie na trybie SP, co prawda są jakieś misje dla dwóch lub więcej graczy, ale na uplay'u powinieneś znaleźć towarzystwo bez problemu. Ja bym wziął tam gdzie taniej, nie ma sensu przepłacać ;)

Opublikowano

Gra opiera się głównie na trybie SP, co prawda są jakieś misje dla dwóch lub więcej graczy, ale na uplay'u powinieneś znaleźć towarzystwo bez problemu. Ja bym wziął tam gdzie taniej, nie ma sensu przepłacać ;)

Przepłacać, ale tak porządnie na G2A: https://www.g2a.com/splinter-cell-blacklist-uplay-cd-key-global.html , sprawdzone jest to i działa na platformę uplay, jest za  15 zł, a na steam za tylko 100 zł ;),

Postąpiłbym jak Kolega wyżej, wybrał na platformę uplay, kupił przez G2A (link wyżej) lub poprzez samego uplay'a. Jakbyś tak bardzo chciał mieć to na steam, to zawsze możesz poczekać, zazwyczaj na święta, wakacje jest ta gra na promocji 60- 80 % zniżki, ale czy warto czekać do wakacji ? Jak wybrał bym u'play.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...