Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Kolega Nie Moze Polaczyc Sie Z Serverem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wiec, kolega nie moze sie polaczyc z serverem sprawdzalem czy wszystkie porty sa na zielono i sa. Powiedzial mi na GG, ze jak jets u mnie w sieci na hamachi to przy moim nicku jest wykrzyknik na jakims zielonym tle, a jak na niego najezdza pisze- besposrednio Uwierzytelnienie ukonczono Szyfrowanie wlaczono Kompresja wylaczono i Status VPN blad. Potem zobaczyl szczegoly i bylo napisane Szczegoly Bledow konfiguracji VPN sa dostepne na stronie ustawien. Prosze o pomoc. Dam + albo - zalezy kto co zbiera :D

Opublikowano

wyłącz zaprę i powinno działać i jemu zrób spol z ip bez .100

Jeżeli komuś pomogłem to proszę o plusa:)

Opublikowano

Hmmmm...Też miałem ten problem na moim prive i wystarczyło wyjść z sieci i dołączyć ponownie

A czy ty czasem nie masz w port mapie jednego czerwonego portu?

I love reggae

Vavamuffin

…:::blesS:::…

Opublikowano

Hmmmm...Też miałem ten problem na moim prive i wystarczyło wyjść z sieci i dołączyć ponownie

A czy ty czasem nie masz w port mapie jednego czerwonego portu?

Wlasnie mam tylko 1 nie chcial sie palic na zielono :D

Aha no i cz musze wszystkie porty zmodyfikowac na moj adres ip z koncowka .100??

Opublikowano

Oczywiście każdy port musi być zielony oraz musisz zmienić każdy port na IP hamachi z końcówką .100

Możesz podać mi nr czerwonego porta?

I love reggae

Vavamuffin

Opublikowano

Oczywiście każdy port musi być zielony oraz musisz zmienić każdy port na IP hamachi z końcówką .100

Możesz podać mi nr czerwonego porta?

Nr czerwonego porta to 13004 :)

Zrobione, kazdy port jest teraz na moje IP z koncowka 100 ale nadal problem z tym czerwoym portem. No i czy w kolumnie "dla" Musi byc AnyIP ???

Opublikowano

Skoro nr czerwonego porta to 13004 to możesz go usunąć bo jeśli dobrze popatrzysz to jest już taki sam port

A i nie zapomnij zmienić IP w portach z końcówką .100

Tam gdzie masz kolómne AnyIP nic nie grzeb musi być jak jest!

I love reggae

Vavamuffin

Opublikowano

Skoro nr czerwonego porta to 13004 to możesz go usunąć bo jeśli dobrze popatrzysz to jest już taki sam port

A i nie zapomnij zmienić IP w portach z końcówką .100

Tam gdzie masz kolómne AnyIP nic nie grzeb musi być jak jest!

W tym pierwszym tez? jak pobralem portmap juz byl ale w kazdym momencie moge zmienic na AnyIP. Pozatym dziekuje ci masz + :)

Nic z tego nadal nie dziala prosze o jakies rady!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...