Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie sprawa dotyczy GMS 58 chce zainstalowac ale w polowie wystaktuje mi jakies gowno ze starsza wersja maple nie moze byc odinstalowana -_- prosze o pomoc

Wyprzedzajac pytania po co mi ta wersja skoro jest teraz 59 to jak dobrze wszyscy pamietaja sa takie rzeczy jak PRIVATE MAPLE STORY

Wiesz co ci powiem głupi skurwysynie ?? Moja mama dobre ciasta robi :]

eMs

rukiazj3.th.png suzumiyaharuhinoyuuutsukh8.th.jpg 12566620050620124711dj7.th.jpg elfenlied17qh6.th.jpg fsn00024pp2.th.jpg

284239619.png

Suzumiya Haruhi No Yuuutsu the best anime of my life !!

Masz Athisa gg ? To sie ciesz bo ja też mam :P

Opublikowano

jeżeli dobrze zrozumiałem to niemozesz odinstalowac 0.55ver maple

a może sprubuj ściagnąc patche od 0.56-58/59 zainstaluje je i pownno byc cacy ;( jak nie to niewiem

30364378.png

Opublikowano

Usunełem 55 i 59 a i w dodaj lub usun program usunelem maple story (59 mi odinstalowalo xP )czy cos jeszcze moge zrobic bo juz nie mam z gms zadnej wersji prucz 58 (instalke ) a tamte usunelem w pizdziec

eMs

rukiazj3.th.png suzumiyaharuhinoyuuutsukh8.th.jpg 12566620050620124711dj7.th.jpg elfenlied17qh6.th.jpg fsn00024pp2.th.jpg

284239619.png

Opublikowano

jak jest w Start>Uruchom> niepamietam Komendy ze sie wchodzi do Rejestracjie jak dobrze powiedzałem wpiszesz maple usuwasz wszystko zwiazane z nim.

jak se przypomne komende napisze..

30364378.png

Opublikowano

ja to juz wczesniej wykasowalem ;/ a teraz jak szuka to nic nie znajduje prosze o pomoc tylko zbedne bedzie jesli ktos napisze FORMAT -_-

eMs

284239619.png

Opublikowano

poczekaj chodzi o to ze jak instalujesz maple gms v59 na kompa to w polowie instalacji pojawia sie blad ze jest stara wersja maple story i nie moze jej odinstalowac dobrze zrozumialem?

zrob edita bo po co spam robic

Opublikowano
Usuń maplestory w dodaj/usuń programy, otwórz edytor rejestru (start > uruchom > regedit > ok) przejdź po kolei

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE i usuń foldery nexon/wizet. Możesz jeszcze wcisnąć f3 i wpisać "maple" i pousuwać wszystko co się pokaże. Następnie ściągnij MSICuu2 utility i usuń wszelkie MapleStory.msi, zrób nowe konto w windowsie (Panel Sterowania > konta użytkowników > utwórz nowe konto) jako Administrator komputera. Zrestartuj komputer i zaloguj się na tamto konto i tam zainstaluj maple. Po tym będziesz mógł to konto skasować i grać na swoim.

By Hornas mialem ten sam problem ,ale to powinno pomoc.

Pozdro...

EMS Kradia :

115Dk dead

117 WH+ SUPRA ACTIVE

47 Dual Blade

Sprzedam Fairfrozem 124 czy 126 att

KUPIE XBOW 110 ATT+