Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nóż motylkowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5 minut rozkminy czy pytasz o cs'a ;_;

Jeżeli o real to z tego co właśnie wyczytałam na innych stronach podstawowe triki wbrew pozorom nie są takie trudne, ale potrzeba ostrożności i warto owinąć nóż czymś, by się nie pociąć. ;)

Cierpliwości. 

Opublikowano

A co w sosnowcu aż tak źle xdd? Myślałem, że tylko śliskie kocyki tam zabijają ludzi.

Spójrz na moje hobby i zadaj sobie 2 raz pytanie po co mi ta wiedza władania nożem.

79160594027661829163.png

Opublikowano

Dwie trzy godziny i pięć podstawowych tricków. Tak było u mnie. Ale jak chcesz nóż który nie rozwali się po pierwszym dniu z pożądaną stalą ~ 1500zl

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Dwie trzy godziny i pięć podstawowych tricków. Tak było u mnie. Ale jak chcesz nóż który nie rozwali się po pierwszym dniu z pożądaną stalą ~ 1500zl

Nóż za 1500zł haha. Jeszcze motylek. Nawet dobre taktyczne noże 60hrc z porządnej stali nie są tyle warte. Do zwykłych tricków starczy zwykła 420 za 40zł max. Nie wiem, ty rzucałeś tym nożem o ścianę że ci się pierwszego dnia rozwalił?

Opublikowano

W godzię nawet sam sobie triki ogarnąłem. Z yt też. Mimo tego że miałem pocięte ręce i trochę nogi (spodenki i podnieta z rzucania tym nożem) ale izi.

Opublikowano

Forum nie wspiera kryminalistow.

Kto tak powiedział? xD

Nie, wystarczy samozaparcie i duużo plastrów żebyś sobie paluszków nie pociął.

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

@Sinlay

Jak to oglądałeś tylko to się nie dziwię ze zwykła 420 Ci wystarcza, podstawowe tricki taką ogarniesz, ale naucz się czegoś zaawansowanego i używaj tego noża miesiąc. Powodzenia!

Opublikowano

@Sinlay

Jak to oglądałeś tylko to się nie dziwię ze zwykła 420 Ci wystarcza, podstawowe tricki taką ogarniesz, ale naucz się czegoś zaawansowanego i używaj tego noża miesiąc. Powodzenia!

No ty napisałeś że ci się po pierwszym dniu rozwalił, a teraz nagle zmieniasz na miesiąc? Nożem do tricków nie rąbie się drewna, nie wymaga stałego naostrzenia ( nawet lepiej go trochę stępić ) więc po co mu nóż z lepszej stali?

Aha i dlaczego uważasz że do bardziej zaawansowanych tricków wymagana jest lepsza klasa stali? Wytłumacz mi to proszę.

Opublikowano

@Sinlay

No ty napisałeś że ci się po pierwszym dniu rozwalił, a teraz nagle zmieniasz na miesiąc? Nożem do tricków nie rąbie się drewna, nie wymaga stałego naostrzenia ( nawet lepiej go trochę stępić ) więc po co mu nóż z lepszej stali?

Aha i dlaczego uważasz że do bardziej zaawansowanych tricków wymagana jest lepsza klasa stali? Wytłumacz mi to proszę.

Zacznijmy od tego, ze noz nie jest do zabawy, sztuczek. 

Zamiast sztuczek, ucz sie jak poprawnie dzgac, zebys sie sam nie skaleczyl i nie zostawil sladow krwi na miejscu zdarzenia/zbrodni. To najczesciej popelniany blad wsrod nozownikow.

Opublikowano

Metafora kolego. Gdyby jokery nie miały śrub z plastiku były by ok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...