Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy istnieje cracked m2bob?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma crackowanych wersji tego bota.

A to dziwne bo ja posiadam pełną wersje m2bob + crack by zrobić pełną wersje bez płacenia wiec twoja wypowiedz ma się nijak wystarczy dobrze poszukać jest problem ze na starego typu serwerach nie pod source nie działa a tak to śmiga wszędzie  nie można nazw podawać innych forum wiec tego nie zrobię by nie dostać warna ale powiem ze jest dostępny na niemieckim forum m2bob + crack do niego mądre osoby będą wiedziały o które forum chodzi 

Opublikowano

A to dziwne bo ja posiadam pełną wersje m2bob + crack by zrobić pełną wersje bez płacenia wiec twoja wypowiedz ma się nijak wystarczy dobrze poszukać jest problem ze na starego typu serwerach nie pod source nie działa a tak to śmiga wszędzie  nie można nazw podawać innych forum wiec tego nie zrobię by nie dostać warna ale powiem ze jest dostępny na niemieckim forum m2bob + crack do niego mądre osoby będą wiedziały o które forum chodzi 

Szukam już któryś raz po kilka godzin i znaleźć nie mogę, wątpie że ktoś to udostępnia w pełnej wersji...

55mddg.jpg

Opublikowano

Wystarczyło zrobić o tak :

elitep*pers.com

tu coś jest:

http://www.elitep*pers.com/forum/metin2-hacks-bots-cheats-exploits-macros/1712806-free-m2bob-best-metin2-bot-level-fish-farmbot-7-more.html

(wstaw Sobie literkę w linku)

sygna.png

Opublikowano

Zle szukasz choć nie mowie ja tez trochę szukałem ale znalazłem a dowiedziałem się o tym iż taki crack istnieje na pewnym forum gdzie gość o tym poinformował lecz nie udostępnił i to mnie skłoniło do szukania  sprawdziłem poszukałem i faktycznie jest bez limitu czasowego pełna wersja ale tak jak wspominałem nie działa na starego tupu serwerach na każdym pod source nie ma problemu lale gdy pojawia się serwer starego tupu bez source nie wiem dlaczego ale po prostu nie działa 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...