Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o tym sprzęcie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak do "piwnicznej silki" to sie nada ;D ja osobiście wole te lawki z silki bo sa szersze ale na tej tez da sie poćwiczyć bez problemu :D

Ogólnie ćwiczę sobie miesiąc na razie z masą własnego ciała i z jakimiś tam hantlami, planuje jeszcze poćwiczyć tak do sierpnia i później właśnie kupić taki setup.

Z dietą nie będzie problemu bo kupuję sam sobie co chcę.

Może byś poradził coś innego? :)

18 lat

69kg

180 cm

Na takim stadium obecnie jestem.

Opublikowano

jak do "piwnicznej silki" to sie nada ;D ja osobiście wole te lawki z silki bo sa szersze ale na tej tez da sie poćwiczyć bez problemu :D

Ogólnie ćwiczę sobie miesiąc na razie z masą własnego ciała i z jakimiś tam hantlami, planuje jeszcze poćwiczyć tak do sierpnia i później właśnie kupić taki setup.

18 lat

69kg

180 cm

poradził z dieta czy sprzętem ? :D

co do sprzętu to nie pomogę bo sam tylko ławkę podobna mialem a teraz na silke chodze, co do diety to kura,ryz,karkoweczka, rybka do piatku, jakies bialeczko, najtaniej wychodzi i bez wydziwiania ;d

Opublikowano

18 lat

69kg

180 cm

poradził z dieta czy sprzętem ? :D

co do sprzętu to nie pomogę bo sam tylko ławkę podobna mialem a teraz na silke chodze, co do diety to kura,ryz,karkoweczka, rybka do piatku, jakies bialeczko, najtaniej wychodzi i bez wydziwiania ;d

Z tym i z tym, jeżeli ten sprzęt wydaje się ok to kupię.

Z dietą mam jeden problem, nie wiem co zdrowe - po prostu kupuje na pałe jakieś jogurty itp, jedyne na co staram się patrzeć to cukier.

Opublikowano

Mam ten sam sprzęt, ale bez ławki i daje radę, więc bez problemu. Musisz tylko odpowiednie ćwiczenia dobrać. Nakładu pewno później będziesz musiał dokupić.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kupując sprzęt patrzysz chyba przyszłościowo, bitumiki odpadają

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...