Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się wrócić do cs'a?

KaporQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciężko stwierdzić ile osób grało rok temu, a ile gra teraz. Te liczby co chwile się zmieniają, lecz po aktualizacjach Valve możesz wrócić do bardziej przystosowanej gry.

Opublikowano

Niedługo będą powstawały tematy typu moja dziewczyna puszcza się z inną albo chciałbym zostać księdzem... czy warto?.

Po co pytać, lepiej samemu sprawdzić i zobaczyć czy nadal mamy chęć do gry...

Opublikowano

Graczy jest na tyle dużo, że na mma czekasz mniej niż 30 sek...

Gorzej jest z zachowaniem tych ludzi - mnóstwo cheaterow, smurfow i trolli.

Opublikowano

Płacisz chyba 3 funty za Faceit i spokój.. jak ci nie pasują MMy. Albo sobie znajdź 5tke- to też nietrudne.

Opublikowano

Oplaca sie jak najbardziej. Ale zacznij od faceitow

Co za różnica? Faceit to gówno obecnie, szczególnie ten darmowy. Jesteś tam praktycznie bezkarny, ludzie wychodzą jak jedna rzecz im się nie spodoba, albo nawet nie wejdą do meczu i masz 5 minut rozgrzewki i koniec : D.

Rangi nie są ważne, nawet taki JW ma oreła.. wiele prosów nie ma tego globala. System rang ssie i tak.

Opublikowano

solo mm globala nie wbijesz jak juz to moze lema max :D

nie mierz wszystkich swoją miarą :) bez hejtu

w csa juz troche gram moze sie cos zmnienilo ale okolo rok temu jak gralem solo only po wbiciu le poprostu nie dalo sie utrzymac serii wygrań powyżej 4,5

Opublikowano

Płacisz chyba 3 funty za Faceit i spokój.. jak ci nie pasują MMy. Albo sobie znajdź 5tke- to też nietrudne.

Mam cały team, ale to nie rozwiązuje problemu cheaterów :)

Opublikowano

w csa juz troche gram moze sie cos zmnienilo ale okolo rok temu jak gralem solo only po wbiciu le poprostu nie dalo sie utrzymac serii wygrań powyżej 4,5

co ma seria winów do awansu.. awansujesz nie tylko przez utrzymanie serii winow.. jak juz wspomnialem- to ze ty nie mozesz to nie znaczy, ze inni nie moga. nie usprawiedliwiaj sie tym, ze samemu sie nie da wyzej awansowac : D

Opublikowano

co ma seria winów do awansu.. awansujesz nie tylko przez utrzymanie serii winow.. jak juz wspomnialem- to ze ty nie mozesz to nie znaczy, ze inni nie moga. nie usprawiedliwiaj sie tym, ze samemu sie nie da wyzej awansowac : D

lepiej zakończmy juz tą dyskusje  ^^ 

Opublikowano

Jak masz w co innego grać/pogrywać to graj w coś innego no chyba że dodadzą polskie serwery :) bo grając mmy z pingiem 80+ POWODZENIA GDZIE GOSC W PRZECIWNYM TIMIE MA 5-15....

Opublikowano

Jak masz w co innego grać/pogrywać to graj w coś innego no chyba że dodadzą polskie serwery :) bo grając mmy z pingiem 80+ POWODZENIA GDZIE GOSC W PRZECIWNYM TIMIE MA 5-15....

To ogarnij sobie lepszy internet, bo ja normalnie grając MM to mam okolice 30-40 pingu. I nie usprawiedliwiaj sobie słabej gry wysokim pingiem, bo 80 to jeszcze nie taka tragedia.

Opublikowano

Mam wrażenie że większość pierdoli głupoty.. Graczy jest cała masa i jest też bardzo dużo miłych (jak nam 2 typa wywaliło bez powodu z meczu i nie mogli dobić to dali nam remis), pingi na mm są w okolicach 40-80 i spokojnie da się grać nawet bez mm server picker. Aby awansować musisz ugrywać 16-0 najlepiej a nie 16-14 bo teraz liczą się rundy najbardziej. Znalezienie teamu to nie problem.

Opublikowano

Na wyższych rangach(supreme i wyżej) ciągle spotyka się te same osoby praktycznie codziennie, widać ile osób ma te rangi...a na supreme i globalach 2/3 to cheaterzy lecący na płatnych cheatach...

Opublikowano

Ludzi grających w tym momencie w csa jest cała masa i osobiście uważam, że i "cziterów" jest zdecydowanie mniej niż było rok czy dwa lata temu. Prawdę mówiąc od kiedy dodałem to całe konto prime (jakieś 2 tygodnie temu), to nie trafiłem chyba na żadnego czitera. Generalnie bardzo często ruscy nie dają spokojnie pograć, ale i Polacy do najlepszych kompanów nie należą :)

Opublikowano

Ludzi jest i cały czas będzie :D to nie jest jakiś "metin2" ze po miesiącu upada czy po paru...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...