Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nieprawidłowy wygląd stylu.. Cały Biały.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, a więc tak, mam problem ponieważ na innych urządzeniach typu: Komórka, Komputer wyświetla się strona cała biała, są tylko napisy i posty z forum, oczywiście wszystko jest czarno białe, również nie ma obrazków, skrypt jest pomieszany, natomiast u mnie gdzie stawiam owy serwer jest już okey, styl jest załadowany, kolorowy, wszystko jest tak jak powinno, występuje to w MYBB, nie testowałem na innym silniku, ale nawet na stylu podstawowym jest to samo, coś mi sie wydaje że nie ma jakiegoś portu na routerze odblokowanego co pozwala na przeglądanie obrazków na forum komuś, tyle że jaki to port? Port 80 i Port 3306 UDP i TCP odblokowane są, co może być tego powodem? ;/

image.png

Opublikowano

Niestety to nic nie pomaga, to już robiłem :/ Dodam że na starcie instalacji MYBB wybierałem MYSQL a domyślnie był inny zaznaczony, może to od tego? ;p Dodam też, że jest jeden obrazek który się wyświetla na stronie na innych urządzeniach.

image.png

Opublikowano

Zakładam, że ścieżki do plików są inne na serwerze i localu.

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Opublikowano

Ścieżki do plików? Tzn? Na komputerze na którym mam postawiony owy serwer za pomocą Xampp, apache i mysql wszystko jest okey, na localhoście nie ma problemów oraz na URL za pomocą no-ip również nie ma owego problemu,w szystko kolorowe i działa, lecz gdy już na owy URL wejdziemy z innego komputera, telefonu to już jest dramat, czy czasem nie jest to problem z wyborem tego silnika podczas instalacji MYBB?

Już naprawiłem. :<

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...