Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ostatnia misja lightów na stug IV

Matkimen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam 3 lighty - elc AMX, Chaffe i mt-25, nwm którym czołgiem najlepiej zrobić tą misje, 4k to troche dużo do zrobienia...

Opublikowano

Ja zrobiłem elc amx, tą misje.

Pytanie jeszcze jakie masz moduły i perki na elc ? 

Ja mam tam 3 perkową załogę, kamo, bia, 6- zmysł. A moduły: 

- powłoka antyrefleksyjna

- wentylacja

- lorneta

Dodatkowo możesz użyć Mocnej kawy, zamiast np. gaśnicy. Pamiętaj, że o prócz tych, rzeczy ważna jest mapa, najlepsze mapy to: Malinówka, Łuk ognia.

Opublikowano

Ja zrobiłem na LTTB (robię t54ltwt i kilka razy udało mi się przekroczyć na tym czołgu 4k za spota). Ważne żeby cię losowało na jak najwyższy tier wiec albo zrób inne LT albo pluton z kimś.

Do tych map co napisali dodałbym jeszcze lakeville, bo tam też się dużo wyspotuje.

Opublikowano

elc i robisz pluton z wyższym tierem

Wszystko fajnie tylko problem w tym, że w przeciwnej drużynie będą o wiele mocniejsze lighty ode mnie

Opublikowano

Tak, ale jak będziesz miał dobrą załoge, itp. to nie będzie miało większego znaczenia bo elc ma super camo.

To co bym Ci radził:

- Mocna Kawa

- Perki: (6-zmysł, camo) 

- powłoka antyrefleksyjna, wentylacja, lorneta

- camo na czołgu

- jedna lub dwie arty w plutonie.

Opublikowano

Elc jest lepszy pod pasywny spot, więc ja bym proponował lorneta, siata i dosyłacz/skupiacz lub wenta (wg uznania). 

Opublikowano

Właśnie zagrałem mt-25 na VIII tierach z dobrą załogą, stałem fajnie w krzaku, troche dmg zadałem i wyświecałem cały czas i zrobiłem misje! :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

do swiecenia ELC jest najlepszy maly zwinny tylko czekac na dobra mapke bo wiadomo ze nie kazda mapa pod spota

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...