Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jako że sam przetestowałem fajny sposób na zarobek to podzielę się z wami nim :D

Pierwszym tematem będzie jak zarobić nie mając nic?

Otóż są strony na których po zalogowaniu się(ruletki/jackpoty/sklepy z skinami/inne) dostajemy jakieś dolary/centy (ważne żeby strona była wypłacalna) a także żeby strona posiadała program partnerski polegający na tym że jak kogoś zaprosimy to dostajemy jakieś $ :)

I potem możemy wypłacić jakieś itemki (ja polecam wypłacać skrzynki!)

Jeśli by ktoś chciał taką stronę proszę napisać mi na pw to ZA DARMO podam nazwy!!!

Dlaczego polecam wypłacać skrzynki?

Na skrzynkach jest łatwy zysk chodzi o to że jak kupimy/wypłacimy skrzynkę (polecam wypłacać/kupować te które są tanie) to szybko jej cena wzrośnie np x10 dając nam 0.04*10=0.40 centów od sztuki!

Sumując polecam wybierać i kupować skrzynki gdyż zysk będzie  naprawdę widoczny x10+to minimum!

Sam za skrzynkach dorobiłem się!

Jeśli temat będzie coś warty mogę nagrać film przedstawiający moje wymiany/handle skrzynkami przedstawiający do czego doszedłem!

Opublikowano

sprzedaj skrzynke za 4 centy to cud z 4 centow bierze ci prowizje czyli dostaje 2 centy, wiekszosc skrzynek chodza po 3 centy czyli dostajesz 1 cent czyli 10 centow alez mi to zarobek

Opublikowano

@up PROSZE PRZECZYTAC TEMAT BO  NIE WIEM Z SKĄD  WYWNIOSKOWAŁEŚ ŻE MAM SPRZEDAWAĆ SKRZYNKI PO 3-4 CENTY... TAM CHYBA PISZE WYRAZNIE ZE KUPOWAC....

Opublikowano

@up PROSZE PRZECZYTAC TEMAT BO  NIE WIEM Z SKĄD  WYWNIOSKOWAŁEŚ ŻE MAM SPRZEDAWAĆ SKRZYNKI PO 3-4 CENTY... TAM CHYBA PISZE WYRAZNIE ZE KUPOWAC....

Jemu chodziło o sprzedanie ich na rynku steam. Za 1 skrzynke wychodzi 1 cent.

Poradnik całkowicie bez sensu. Zarobisz w ten sposób max 1 dolara. Prościej jest skosić komuś trawnik, jest to szybsze i więcej na tym zarobisz -_-

Opublikowano

@up 1 dolara inwestując 0.03-0.04 :) wiadomo że nie czeka się z 1 skrzynkami tylko się ich kupuje więcej...

A za skoszenie trawnika nikt ci nic nie da :) no chyba że babcia z litości xD

Edit :D

Znalazłem kolejną stronę gdzie z zalogowaniu się z refka dostajemy $ i można je wypłacać albo zbierać a na dodatek resetują się co 24h!

Jeśli ktoś by chciał to napiszcie mi na pw wiadomość

Opublikowano

Nie chcę krytykować, bo nie po to tu jestem, ale osobiście uważam, że robienie interesu na sprzedaży skrzynek nie ma sensu. Faktycznie możesz je kupić (czy jak to ująłeś - wypłacić) bardzo tanio, ale następnie musisz czekać 2-3 lata aż ich wartość pójdzie w górę, a i tak kokosów na tym nie zarobisz. Jeżeli chodzi o samego csa, to najwięcej możesz zarobić na samych skinach, a żeby je zdobyć musisz brać udział w jackpotach (czego nie polecam, bo za dużo ma tu do powiedzenia los, a ten lubi być kapryśny ;]) lub bawić się w obstawianie meczów, co może przynieść korzyści, jeżeli znasz scenę csa. 

Drugą kwestią jest to, gdzie sprzedajesz to co udało Ci się zdobyć, bo jak wiemy ze steama nie można wypłacić pieniędzy, ale za to jest wiele innych stron.

Opublikowano

Nie chcę krytykować, bo nie po to tu jestem, ale osobiście uważam, że robienie interesu na sprzedaży skrzynek nie ma sensu. Faktycznie możesz je kupić (czy jak to ująłeś - wypłacić) bardzo tanio, ale następnie musisz czekać 2-3 lata aż ich wartość pójdzie w górę, a i tak kokosów na tym nie zarobisz. Jeżeli chodzi o samego csa, to najwięcej możesz zarobić na samych skinach, a żeby je zdobyć musisz brać udział w jackpotach (czego nie polecam, bo za dużo ma tu do powiedzenia los, a ten lubi być kapryśny ;]) lub bawić się w obstawianie meczów, co może przynieść korzyści, jeżeli znasz scenę csa. 

Drugą kwestią jest to, gdzie sprzedajesz to co udało Ci się zdobyć, bo jak wiemy ze steama nie można wypłacić pieniędzy, ale za to jest wiele innych stron.

W sumie to kupić 3 konta, na każdym po 1k skrzynek po 3/4 centy to masz wydatek 130-150€, a jeśli po 3 latach każda by miała być warta 1€ no to jednak trochę zarobku jest ^^.

tenor.gif

Opublikowano

jesli zrobisz offke na rynku ze kupisz tam np 3k skrzynek po te 0.03 albo 0.04 to ci do eq da te 3k wiec 1 konto styknie :D

Opublikowano

W mojej syngaturce jest grupa i tam jest większość stronek gdzie można się dorobić. A bawienie się w wypłcanie skrzynek jest troche nudne ;/ i dużo na tym nie zarobisz

• 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...