Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Taliyah, Talon, Heimer, Galio

Synek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Zostały mi cztery championy do kupienia i zastanawiam się, który z nich powinien zostać zakupiony w pierwszej kolejności? Linia jest nieważna, cena również. Nie grałem od dawna trzema z tych championów, nigdy jeszcze Taliyah. Którym championem mogę wynieść najwięcej funu z gry?

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Heimer -

Z działek masz easy farmę ale jak ktoś ma shielda jak Yasuo lub burst to easy je zniszczy.

Ult ulepsza next umiejętność R i Granat = Ult na cały teamfight

NOWOŚĆ! - Afkując robisz kille. Ogólnie największy fun miałem kiedy postawiłem te działa i potem to największe żeby się linia sfarmiła rengo jump i dead :v

Taliyah ma najmniejsze winratio ale przez 0 dps i ludzi, którzy testują ja na rankedach (pozdrawiam cię Dis).

Galio tak trochę wypadł ni to toper ni mider nawet na suppa się nie nada bo jak da shielda to on się leczy.

Talon - ciekawy assasyn ale nerfy czuć i to mocno. Kiedy jest choć lekko feedet zbiera każdego na combo.

Opublikowano

Taliye sobie kup. 

Postać ma potencjał, posiada wszystko czego byś oczekiwał od dobrego maga, mase CC, map kontrole, mobilność, mistrzowski kiting, dobry dmg (trzeba wiedzieć jak) i można nią grać topa, bo gniecie melasów, że aż miło. 

Jeżeli chodzi o dmg, walnij wroga najpierw E, potem go podrzuć spowrotem do tych kamieni dla extra dmg, dodatkowo z rylaiem nie ucieknie przed wybuchem, a slow na E wystarcza by trafić W bez problemu. Efekt? Gościu dostaje w morde 860 + 2.0 ap dwoma skillami, a jak jeszcze rzucisz Q, to masz dmg jak le blanc z całego combo, tyle że twoje możesz spamować co 6 sekund. 

Opublikowano

Refresz. Jeszcze jakieś ciekawe uwagi, propozycje?

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...