Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tych tanich (450-1350) to aktualnie warto grać według mnie tylko Annie, Kayle, Fiddlem i może jakaś Sivir. Oczywiście Fiddlem bez PortAio zalecam bo zbyt bardzo psuje niżeli pomaga.

Już lepiej dozbieraj sobie na jakiegoś Lee Sina lub Twitcha bo to freelo w jungli.

Opublikowano

Z tych tanich (450-1350) to aktualnie warto grać według mnie tylko Annie, Kayle, Fiddlem i może jakaś Sivir. Oczywiście Fiddlem bez PortAio zalecam bo zbyt bardzo psuje niżeli pomaga.

Już lepiej dozbieraj sobie na jakiegoś Lee Sina lub Twitcha bo to freelo w jungli.

Twicha w jungli? a co powiesz kolego o Renektonie na PortAio lub Dianie o ile te wogole sa

Opublikowano

Tez polecam twitcha na jungli, jego pasyw proxuje heal i dmg z amuletu, co daje spory sustain i nawet porządny clear, nowy Bloodrazor jest bardzo mocny biorąc pod uwagę jego ulti, no a ganki wiadomo jak są z*******e.
Na PortAio chyba wszystko jest, są miliardy razy lepsze postacie do carrowania niz Renek i Diana, no ale mozesz se pograc, Diana na ElDiana nawet daje rade.

Opublikowano

Tez polecam twitcha na jungli, jego pasyw proxuje heal i dmg z amuletu, co daje spory sustain i nawet porządny clear, nowy Bloodrazor jest bardzo mocny biorąc pod uwagę jego ulti, no a ganki wiadomo jak są z*******e.

Na PortAio chyba wszystko jest, są miliardy razy lepsze postacie do carrowania niz Renek i Diana, no ale mozesz se pograc, Diana na ElDiana nawet daje rade.

Aktualnie mam 11 lv w lidze bo nowe konto na mainie niestety Ban ;/ i zaczolem gre na wescie 

Opublikowano

No to na takim lvlu nie polecam grac jungli. No chyba, ze jakimis "prawdziwymi" junglerami, bo inaczej Cie zwyzywaja, ze trollujesz.

Dobij 30 lvl i na rankedach odpalaj twitcha.

Tutaj takie efekty na low elo z PortAIO :

cfZ10V8.jpg

Opublikowano

No to na takim lvlu nie polecam grac jungli. No chyba, ze jakimis "prawdziwymi" junglerami, bo inaczej Cie zwyzywaja, ze trollujesz.

cfZ10V8.jpg

A na tym PortAio kayle działa?

Opublikowano

cfZ10V8.jpg

Jakieś specjalnie wskazówki do tego twitcha jng, jak na adc? (mam zamiar grać tylko nim na smurfie i jestem s1, przez team debili przez cale 7 meczow placementow, czas na skrypty, bo już c**j opada)

518831445005751729602.png

Opublikowano

Jakieś specjalnie wskazówki do tego twitcha jng, jak na adc? (mam zamiar grać tylko nim na smurfie i jestem s1, przez team debili przez cale 7 meczow placementow, czas na skrypty, bo już c**j opada)

Kolega ci podał prawidłowy build, Bloodrazor + Botrk całkowity core, napierdalasz absurdalne ilosci DMG z samych tych dwóch itemków, ogólnie jak grasz na skryptach i masz orbwalker to napierdalasz absurdalne ilosci attack speeda i masz w dupie wszytko inne. Focusujesz sie na gankach, bo masz je z*******e. Polecam ci zamiast golemów zrobić reda pierwszego, bierzesz Q + E i napierdalasz momentalnie genka na topa lub mida zanim laner dobije 2 level, frag gwarantowany nawet bez followa, potem sobie clearujesz i gankujesz jak najczesciej sie da, nie ma sensu afkfarmowac tym herosem, w late grasz jak normalnych ADC, w mid gamie próbujesz wyłapywać lepszy, bo po zbudowaniu bloodrazora + na orbwalkerze nikt ci nie da rady, i tyle. A jak cie counterjunglują to Q i spierdolka do enemy jungli se zfarmic szybko z dwa campy zanim leszcz wróci. Freelo.

@Up

Najpierw to - https://github.com/berbb/Berb.Common - Potem to https://github.com/berbb/PortAIO -

Opublikowano

Ja zazwyczaj w early robie reda/grompa i lece do jungli przeciwnika. W 90% przypadków to free frag (typ ma low hp) a potem stompuje gierke.

Build to bloodrazory --> mobilitki --> botrk --> youmuu --> runaan --> infinity

No i kampisz linie bo to free flash/frag.

Opublikowano

Ja zazwyczaj w early robie reda/grompa i lece do jungli przeciwnika. W 90% przypadków to free frag (typ ma low hp) a potem stompuje gierke.

Build to bloodrazory --> mobilitki --> botrk --> youmuu --> runaan --> infinity

No i kampisz linie bo to free flash/frag.

To jak z ta kayle na tym ? dziala to jakos? btw diana op xD

Opublikowano

cfZ10V8.jpg

juz lepiej btka skladac wedlug mnie bo marnujesz sporo attack speeda.

Opublikowano

cfZ10V8.jpg

w sensie za co? botrk musi być bo to kolejna procentówka prócz razorow.

Opublikowano

cfZ10V8.jpg

w sensie za co? botrk musi być bo to kolejna procentówka prócz razorow.

wlasnie sam sie zastanawiam za co, bo mam zamiar tym wiecej pograc xD

Opublikowano

czekajcie czekajcie, nie rozumiem.

instaluje https://github.com/berbb/Berb.Common

potem https://github.com/berbb/PortAIO

i co  dalej? odpalam gre i gram?

jest lista postaci? dzieki <3

Wszystko obsługuje. 

Tu lista : https://github.com/berbb/PortAIO/tree/master/Champion

Ogolnie jednak kayle tu dziala ja wlaczylem SObie auto sharpa czy cos takiego i takjakby panowania nad postacia nie mialem wytlumaczysz mi czym jest humanizer?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...