Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mikrofon do 50-60 zł.

Modryyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

Zastanawiam się nad Media-Tech MT391 albo trust starzz?

Który wybrać?

Chyba że macie inne propozycje?

jifdyv.jpg

Opublikowano

Stanowczo trust starzz, w sumie mozesz zabrac nawet zalmana zm mic1, bo to praktycznie to samo, a taniej. (trust starzz kiedys kosztowal max 30zl, teraz jest nieoplacalnie drogi). Jakosc dzwieku bedzie glownie zalezec juz tylko od Twojej karty dzwiekowej.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Stanowczo trust starzz, w sumie mozesz zabrac nawet zalmana zm mic1, bo to praktycznie to samo, a taniej. (trust starzz kiedys kosztowal max 30zl, teraz jest nieoplacalnie drogi). Jakosc dzwieku bedzie glownie zalezec juz tylko od Twojej karty dzwiekowej.

Ja właśnie miałem problem z ZM-MIC1. Nie wiem jak go przypiąć. Muszę go trzymać 10cm od ust by było coś słyszeć, gdzie na Trust Starzz nie mam tego problemu. Ba, wszystko słychać z*********e.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

jak dla mnie trust starzz, bo jak w/w nie ma problemu z tym latającym mikrofonem. osobiście nie lubię innych zastosowan niż normalny mikrofon na statywie. 

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

Polecam Trust Starzz :)
Posiadam go już długi czas a jakość dźwięku jest dobra.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Media-Tech MT391 czy Trust Starzz? Jest dużo osób za Starzz jak i za MT391. Testował ktoś te 2 mikrofony?

jifdyv.jpg

Opublikowano

Media-Tech MT391 czy Trust Starzz? Jest dużo osób za Starzz jak i za MT391. Testował ktoś te 2 mikrofony?

Polecam Trust Starzz :3 miałem oba znaczy Trusta mam a Media-Tech testowałem od kolegi i lepszy jest Trust POLECAM.

­

Like it +

Opublikowano

Polecam Trust Starzz :3 miałem oba znaczy Trusta mam a Media-Tech testowałem od kolegi i lepszy jest Trust POLECAM.

­

Właśnie miałem go ale nwm czy jak mnie nie było to komuś nie spadał, ale po pół roku kabelek urwał się. Nwm czy to moja wina czy tego egzemplarza.

jifdyv.jpg

Opublikowano

Ja właśnie miałem problem z ZM-MIC1. Nie wiem jak go przypiąć. Muszę go trzymać 10cm od ust by było coś słyszeć, gdzie na Trust Starzz nie mam tego problemu. Ba, wszystko słychać z*********e.

Ja tak miałem z trust strazz, musiałem mieć twarz dosłownie przy mikrofonie żeby było mnie normalnie słychać(wadliwa sztuka?).

Opublikowano

Ja tak miałem z trust strazz, musiałem mieć twarz dosłownie przy mikrofonie żeby było mnie normalnie słychać(wadliwa sztuka?).

Mnie tam bez problemu słychać na nim z odległości pół metra. Może mój Zalman to też jakaś wadliwa sztuka.  :D

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...