Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno przez g2a

xavierxcreper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chciałbym kupić CS:GO na g2a.com, ale mam takie pytania:

1.Czym się różni kod podarunkowy od kluczu steam? który lepiej wybrać?

2. Na stronie gdy wybieram jakąś ofertę mam: Wybierz swoją lokalizację: i tam oczywiście % vat.... I takie pytanie: Czy mogę wybrać opcję poza Unią Europejską 0% vat i czy będę mógł grać normalnie na terenie polski czy tylko to działa poza obrębem Unii? (tak, być może głupie pytanie i nawet dzieciak by odpowiedział, ale trudno... wybaczcie :D).

//

Opublikowano

Jako ze handluje kontami csgo to moge powiedziec Ci ze ludzie czesto kupuja konta "uzywane" bo maja rynek odblokowany odrazu i 3lvl wbity

Chodzi o konta od osob prywatnych

Opublikowano

1. Kod podarunkowy? Czy gift? Jeżeli kupisz gift to będziesz miał 0 lvl steam. I żeby odblokować rynek i dodawanie znajomych będziesz musiał doładować min. 5$.

2. Bez problemu możesz grać.

Opublikowano

Te barany wyżej chyba cię nie zrozumiały...

Lepiej kupić klucz, bo gift potrafią być kupione kradzioną kartą kredytową i ci zabiorą cs'a ze steama. Lvl tak czy siak musisz nabić żeby grać rankedy jak coś.

Co do drugiego pytania, normalnie będziesz mógł grać, tylko oszukujesz trochę na podatkach. Nie mam pojęcia czy mogą wyciągnąć konsekwencje z tego.

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Ty "baranie" skoro zrozumiałeś lepiej odemnie to dlaczego odpowiedziałeś podobnie? Ja tutaj nie mówię o lvl w cs, tylko lvl steam. Pozdrawiam "baranie"

Opublikowano

Ludzie na innych forach mówią, że można spokojnie obejsć ten podatek vat nie martwiąc się o jakieś konsekwencje...  ale nadal czekam na wasze odopowiedzi

Np.: http://www.mpcforum.pl/topic/1407560-czy-mozna-kupic-gta-5-bez-vatu-na-g2apl/#entry11943845
--

Czy ten G2A SHIELD opłaca się wybrać?

Powiem z góry, że nigdy nie aktywowałem żadnych kluczy na Steam.

Wykupienie G2A Shield powoduje zapewnienie asysty konsultanta G2A.COM przy aktywacji zakupionego przez Użytkownika klucza do gry i weryfikacji jego poprawnej działalności. Asysta polega w szczególności na udostępnieniu konsultantowi G2A.COM przez Użytkownika widoku pulpitu komputera Użytkownika, który tym samym będzie czuwał nad przebiegiem procesu aktywacji klucza do gry.

­A ja bym ci polecił kupić ruskiego i aktywować przez vpn'a. Wychodzi około 22zł PSC.

fajny żart; nie chce byś oszukany :)

//

Opublikowano

@Piuotr

Co ma lvl steam do zakupu? Przecież on nie kupuje konta tylko gift/klucz, a to aktywuje się na swoim... Jeśli wbił wcześniej np. 10 to mu przecież nie spadnie do 1 po zakupie gifta... Dlatego nazwałem cię baranem

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

­

Ludzie na innych forach mówią, że można spokojnie obejsć ten podatek vat nie martwiąc się o jakieś konsekwencje...  ale nadal czekam na wasze odopowiedzi

Np.: http://www.mpcforum.pl/topic/1407560-czy-mozna-kupic-gta-5-bez-vatu-na-g2apl/#entry11943845
--

Czy ten G2A SHIELD opłaca się wybrać?

Powiem z góry, że nigdy nie aktywowałem żadnych kluczy na Steam.

Wykupienie G2A Shield powoduje zapewnienie asysty konsultanta G2A.COM przy aktywacji zakupionego przez Użytkownika klucza do gry i weryfikacji jego poprawnej działalności. Asysta polega w szczególności na udostępnieniu konsultantowi G2A.COM przez Użytkownika widoku pulpitu komputera Użytkownika, który tym samym będzie czuwał nad przebiegiem procesu aktywacji klucza do gry.

­A ja bym ci polecił kupić ruskiego i aktywować przez vpn'a. Wychodzi około 22zł PSC.

fajny żart; nie chce byś oszukany :)

W jakiej kwestii oszukany?

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

Witam,

Kod podarunkowy, lub z angielskiego gift card, jest to link, który aktywujemy poprzez stronę Steam (www.steampowered.com) a nie jak w przypadku klucza, poprzez aplikację Steam. W przypadku gift card'a, może Pan go dodać do biblioteki bądź do swojego ekwipunku.

Jeśli chodzi o VAT, to prawo Unii Europejskiej wymaga od każdego sklepu internetowego aby klient miał obowiazek wybrać odpowiednią stawkę VAT w czasie zakupu. Jednakże jeśli wybierze Pan inną stawkę VAT, która nie obowiązuje w Polsce, z naszej strony nie będzie miał Pan żadnych problemów. Również nie będzie to przeszkadzało w grze, gdyż nie przeklada się to na produkt, a jedynie na ostateczną cenę produktu.

Jeśli ma Pan inne pytania w tym względzie, zapraszamy do naszego działu obsługi klienta na adres [email protected] gdzie nasi konsultanci odpowiedzą na wszelkie Pańskie pytania.

Pozdrawiamy

Jakub Zespół G2A

Opublikowano

Witam,

Kod podarunkowy, lub z angielskiego gift card, jest to link, który aktywujemy poprzez stronę Steam (www.steampowered.com) a nie jak w przypadku klucza, poprzez aplikację Steam. W przypadku gift card'a, może Pan go dodać do biblioteki bądź do swojego ekwipunku.

Jeśli chodzi o VAT, to prawo Unii Europejskiej wymaga od każdego sklepu internetowego aby klient miał obowiazek wybrać odpowiednią stawkę VAT w czasie zakupu. Jednakże jeśli wybierze Pan inną stawkę VAT, która nie obowiązuje w Polsce, z naszej strony nie będzie miał Pan żadnych problemów. Również nie będzie to przeszkadzało w grze, gdyż nie przeklada się to na produkt, a jedynie na ostateczną cenę produktu.

Jeśli ma Pan inne pytania w tym względzie, zapraszamy do naszego działu obsługi klienta na adres [email protected] gdzie nasi konsultanci odpowiedzą na wszelkie Pańskie pytania.

Pozdrawiamy

Jakub Zespół G2A

Jezu ale fejk xD

Nie polecam G2a bo po dłuższym czasie ludzie piszą do supportu steam o kradzież konta

Opublikowano

Jeżeli wybierzesz, że jesteś spoza UE nic się nie stanie. Oni się tym nie przejmują przy pojedynczych zakupach :)

Opublikowano

No to masz przecież klucz za 37,21 gościu z cypru 99% pozytywów co więcej chcesz? 

wiemm... może przesadziłem z tym pytaniem, ale chciałem się upewnić :). Dzięki za odpowiedzi wszystkim.

Ps ostatnie pytanie...

Jeżeli nie wybiorę tej usługi g2a defend czy jakoś tak: to w przypadku gdybym dostał nieprawidłowy czy coś takiego key mogę napisać do supportu i podadzą prawidłowy?

temat do zamkneicia

//

Opublikowano

1. Steam gift

2. Nie ma problemu

Nie bądź żyd, daj plusa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...