Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Overwatch - 10 powodów, dla których warto zagrać

Qlink

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie chcę powiedzieć, że na Overwatch nie czekałem. Po pierwszych zwiastunach wydawało mi się, że będzie to miks fpsa z mobą z naciskiem na... to drugie. Nie żebym gier moba nie lubił - pocinam w LoLa od pięciu lat - po prostu jakoś nie widziałem sensu mieszania tych dwóch gatunków. Wiecie - farmienie mobów z pierwszej osoby nie wydawało mi się zbyt emocjonujące...

Potem jednak zaczęły się pojawiać gameplaye i powoli zaczynałem zmieniać swoje nastawienie, a w końcu nastąpiła otwarta beta. To było objawienie. Przegrałem w nią chyba 20 godzin i wiedziałem już, że w Overwatch jest z moby tylko niezbędne minimum i że był to strzał w dziesiątkę. W stylu Blizzarda. Oni zawsze wiedzą jak trafić w punkt.

Sam się dziwię, że tak mnie Overwatch wciągnął, bo w sieciowe fpsy nie gram od czasów świętej pamięci ET (świętej pamięci, bo teraz trawią go dzikie mody, hacki i beznadziejne customowe plansze). Tymczasem... tutaj bawię się genialnie! 

Przygotowałem nawet reckę Overwatch - podrzucam chętnym do podejrzenia :)

A jak było w Waszym przypadku? Czekaliście na Overwatch od pierwszych zapowiedzi, czy też nie byliście na początku przekonani? 

Ach... jedyne czego żałuję, to faktu, że gra jest tak droga, bo raczej mało który znajomy będzie ze mną w Overwatch pocinał... Choć ja uważam, że gra warta jest tych pieniędzy. 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Na filmik trafiłem już dawno na YouTube i był to jeden z tych filmów które zdecydowały o zakupie tej gry. Overwatch naprawdę ma potencjał, już organizowane są turnieje itd. Aktualnie i tak powodów wzrosło z 10 do 50 :D 

Overwatch jest jedną z gier o wielkim potencjale. Wszystko jest dopracowane oraz obmyślane jak trzeba. Teraz zostaje tylko kwestia updatów.

Aktualizacje są i będą. Nowe herosy również wychodzą, teraz podobno ma być Sombra. ;)

• Aive zmienił(a) tytuł na Overwatch - 10 powodów, dla których warto zagrać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...