Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pluginu pokazującego ilość graczy w danym świecie na tabliczce

Autlast

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemasz, szukam pluginu takiego aby na tablice pokazywało ile graczy gra na danej mapie. Wgrywałem już plugin "OnSing" ale on nawet nie pokazuje ze jest wgrany, gdy wpisze /plugins go tam nie ma wiec biorę to za to ze nie działa ten plugin. Znacie może jakieś jeszcze coś tego typu pluginy? Używam Multiverse-core, wiec musi on działać na innych światach.

Jeszcze mam problem z Azrankiem, gdy wpisze /azrank [nick] [ranga] [czas] to wyskakuje mi taki error "An internal error occurred while attempting to preform this command"

Jak ktoś jeszcze zna skrypt lub plugin na "logi" to moze podac. Chodzi mi o to że np Ranga Moderator ma Gamemode więc jak jakąś komendę użyje lub wyciągnie jakiś block/item z "GM" to mi się to pokaże w Logach.

Opublikowano

Plugin azrank jest już przeterminowany od ponad dwóch lat..

PermissionsEX ma opcję do nadawania czasowych rang.

/pex group <ranga> user add <nick> <na który świat> <czas>

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Plugin azrank jest już przeterminowany od ponad dwóch lat..

PermissionsEX ma opcję do nadawania czasowych rang.

/pex group <ranga> user add <nick> <na który świat> <czas>

To nie jest poprawna komenda. Nie wprowadzaj ludzi w błąd.

Aby nadać czasową rangę z użyciem PermissionsEX należy wpisać: /pex user <nick> group add <świat> <czas>

Opublikowano

Tylko jak użyje tą komendę to nie pokazuje mi się ranga np "Vip"
@Edit
Już ogarnąłem ale dałem tak: /pex user Autlast group add Vip world 2s i po upłynięciu tych 2 sec on dalej ma tą rangę ;o są jakieś inne skróty tych czasów czy coś z tym jest nie tak? xD
A co z tym pluginem zna ktoś jakiś? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...