Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Margonem Exp E2, E.

Krasnal9889

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam bota, chciałbym go udostępnić jest osobiście wyclearowany przezemnie, nieponosze odpowiedzialności za używanie go ani wszelkie bany.
Używany z rozwagą da wam duużo expa.

Bot umożliwia expienie na 1 mapie, niemoże przechodzić oraz wyłącza się po odświeżeniu strony.

!!!UWAGA NIE WKLEJAĆ DO PANELU DODATKÓW GWARANTOWANY BAN.!!!

Wszelkie pytania w tym temacie.

#EDIT Bota włącza się poprzez wklejenie skryptu do konsoli w grze uruchamianej "tyldą"

Klawisz pod Esc - ~

1. Po wklejeniu bota do konsoli Powinniście ujrzeć okienko po lewej stronie ekranu.

U4QyrV4.jpg

2.Po wpisaniu nazwy potworów w okienku - "nazwy potworów" i kliknięciu przycisku start bot automatycznie powinien ruszyć expić czy bić potwora.

Pod warunkiem że potwór jest w polu widzenia.

xyz
xyz
 NO HEAL NO LOOT

BARDZO PROSZĘ O NIEUDOSTĘPNIANIA TEGO DODATKU.

Opublikowano

Z*******e, z tym że czy próbowałeś "aktywyować" tego bot'a poprzez addon z własnego źródła? tzn. addon <twoja strona www>

Opublikowano

Z*******e, z tym że czy próbowałeś "aktywyować" tego bot'a poprzez addon z własnego źródła? tzn. addon <twoja strona www>

Niepojmuję o co ci teraz chodzi, wklejasz kod w konsole i bot śmiga.

#Edit ...Jednak pojmuję, osobiście uważam że nie ma takiej potrzeby, a nie jestem pewien czy będzie działać ponieważ coś nie śmiga przynajmniej po wrzuceniu w addony margonem.

Opublikowano

dałem link z pastebin'a poprzedony słowem addon w konsoli i działa jak należy :D Szansa na wykrycie tego jak taka sama co gdybyś wklejał za każdym razem ten kod w konsolę :P Z tym że jak normalnie zainstalujesz ten dodatek, to po refreshu się przynajmniej nie usuwa :D

EDIT:

Leczenie w bocie nie działa, trzeba korzystać z innych, zewnętrznych dodatków :( 

Opublikowano

Fajne to. Przyjemne w korzystaniu, bot szybko chodzi od moba do moba i w miarę szybko atakuje elity/e2 po zrespieniu.
Polecam.

XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

Opublikowano

Dobrze by było, gdyby była opcja ustawienia tego dodatku, na pare rodzajów mobów (o różnych nazwach) - btw. jesteś autorem?

Opublikowano

Dobrze by było, gdyby była opcja ustawienia tego dodatku, na pare rodzajów mobów (o różnych nazwach) - btw. jesteś autorem?

Czyli więcej jak jednego mobka nie bije, tia? (Np, jednego z 6-7 rodzajów zulusów)

http://imgur.com/3pGeCrY - hipokryzjon. hehe

Opublikowano

Bot działa wpisujesz nazwy po przecinku, np:.

Pszczoła królówka, Pszczoła żołnierz, Pszczoła robotnica

lub

Heretyk Cichy Zabójca, Heretyk Wzywający, Heretyk Mistrz Magii, Hurysa Rapsolieta, Hurysa Nikolja, Heretyk Nowicjusz, Heretyk, Heretyk Milczący Mściciel, Hurysa Achajeta, Hurysa Patisja

Opublikowano

Mam problem na początku wszystko fajnie działa lecz po kilku minutach wyskakuje mi warning Bot. Jak sobie z tym poradzić ? 

Opublikowano

o boże xD

To stary wykrywalny bot z dodatku. Wisi tu temat z nim jeszcze gdzieś na forum, kod ma ponad pół roku. Podobny do niego był jeszcze e2 bot - ale czy jeszcze działa czy też nie to nie wiem, bo nie używam. Kod wklejany tak o, albo nawet z wklej.org gwarantuje bana bo pewnym czasie użytkowania. Ja już 7days'a wyłapałem za takie coś i nie polecam nikomu używać tego.

Opublikowano

o boże xD

To stary wykrywalny bot z dodatku. Wisi tu temat z nim jeszcze gdzieś na forum, kod ma ponad pół roku. Podobny do niego był jeszcze e2 bot - ale czy jeszcze działa czy też nie to nie wiem, bo nie używam. Kod wklejany tak o, albo nawet z wklej.org gwarantuje bana bo pewnym czasie użytkowania. Ja już 7days'a wyłapałem za takie coś i nie polecam nikomu używać tego.

Proszę o dowód, jestem autorem, #edit nie jest wykrywalny, bana złapiesz jeśli bedziesz to robić czesto w tym samym miejscu i np:. nieodpisując ludzią którzy do ciebie piszą, staniesz sie podejrzany i cie zgłoszą na panel.

Mam problem na początku wszystko fajnie działa lecz po kilku minutach wyskakuje mi warning Bot. Jak sobie z tym poradzić ? 

Screenshot by pomogł.

Byś chociaż miły człowieku napisał od kogo zerżnąłeś ten kod  ;)

Pozdro

Niewiesz i mówisz .

słuchaj a w tym bocie da radę usunąć auto loot, żeby skrypt mógł polegać na dodatku item filtera ?

Zaraz ci wkleje.

Opublikowano

Nie korzystaj przy wyznaczaniu najkrótszej drogi z twierdzenia Pitagorasa, bo przecież w tej grze nie da się chodzić na skos, aby przejść na skos trzeba przejść 2 kratki.

W dodatku w tej grze ciągle są jakieś elementy mapy, które blokują przejście, więc w taki sposób liczenie odległości jest błędne.

O czystości kodu to już nie wspomnę.

Wygląda to na jakiś wczesny prototyp niż bot.

TuByłaSygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...