Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Sunreva RPG

Gość Ratty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WESELHERROTH RPG

Wersja kllienta: 1.6.4

Adres IP: Podam na starcie.

Potwory: Tak (16 rodzajów)

Zwierzeta: Tak

Inne swiaty: Tak (4 typy)

Whitelist: Nie

Premium: Nie

Sloty: 40+

Forum serwera: wkrotce.

Strona serwera: wkrotce.

Bylem tam, w ostatnich godzinach Poncjusza, kiedy portfel zapadal sie w otchlan, a jego mimijka zaplonela ogniem. Widzialem go, ktory trwal z lekiem na swoim tronie, do konca naklaniajac do zakupow. Jego niespokojny, mocny glos unosil sie ponad loskotem uciekajacych ludzi, gdy nakazywal im zostac, lecz go nie posluchali. Wlasnie wtedy wyslal najwyzszych moderatorow Goomecka i Jarpena do Revolution z poleceniem, aby zniszczyli ich dobytek i ziemie. Mowilo sie wtedy, ze nie dbal o ludzi- tylko o ich majatek. Ze sterty zakurzonych osob fp2 sa dla niego niczym.

Ja widzialem jednak, ze dusza Lukasza byla wlasnie tam, w opustoszalym miescie, nie zas posrod oszalalego motlochu graczy Revolution. Duma oraz poczucie przegranej nie pozwalaly mu opuscic jego krainy, chociaz gracze z zlota karta rozsypywali sie w gruzy, zegnajac go.

Senatorzy i arystokraci rozpierzchli sie w panice, kiedy przed tronem pozostal juz tylko Goomeck i Jarpen. Wielki Poncjusz Imperator przywolal ich do siebie. Zdjal ze swych skroni korone swoich ziem, po czym przekazujac ja polecil, aby zabrali ja na bezpieczne konto bankowe. Ukryta przed tymi, ktorzy nie sa jej godni, czeka teraz na kogos, kto ja ukradnie.

PREZENTACJA OBRAZÓW:

CULxQmG.pngTargowisko Cesarskie w stolicy

GEtiXZi.jpgNieprzebyte lasy Weselherroth

WaCsZJD.pngStolica: Dzielnica Swiatynna

k6yXo3m.pngPomnik wielkiego PONCJUSZA ZBAWICIELA, KROLA TWOJEGO PORTFELA

9jRTbYDg.png

Katakumby pod swiatynia- tu mieszkaja wampiry.

PODSUMOWANIE:

ATUTEM SERWERA JEST:

-ponad 500PLN miesiecznie od gracza

-piekne lokacje

-serwer oparty na modach

-mila spolecznosc

Dodatkowo:

-autorski system ekonomiczny wykonujacy zamknięty obieg pieniądza w Twoim portfelu

-nowatorski system zarabiania

Opublikowano

Świetny serwer! Właściciel pokazał mi go przed chwilą - jestem zachwycony! Najbardziej podoba mi się funkcja 500 PLN od gracza miesięcznie. To jest prawdziwy następca Sra****** RPG. Trzymaj tak dalej!

To wygląda jak sygnatura!

Opublikowano

Wow, jestem pod wrażeniem. Pierwszy raz widzę tak z*********e skonfigurowany serwer w Polsce. Funkcje są w ogóle ekstra i ten nowatorski system zarabiania... mm.. Ale już nie wypowiem się pod względem budowli.. Są... przepiękne! Proszę, podaj mi namiary na twoich budowniczych, pewnie musieliście budować mapkę z jakieś 6 miesięcy. Szacunek dla właściciela i gorąco polecam! Na pewno wbiję ;)

~Pozdrawiam. 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Dziekuje jeszcze raz za te mocne, rozpalajace ogien w sercu i moj zapal slowa, na pewno nie spoczne na laurach. :- )

Wszystkie osoby, ktore chca pomoc mi w zrobieniu najlepszego, dynamicznego serwera RPG- zapraszam na pm.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...