Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocenicie mój kanał?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry ;)

Czy ocenicie mój materiał na YouTube w skali od 1/10 oraz wypowiecie się na mój film tzw.

Czy dobrze nagrywam, mikrofon, głos i tego typu.

Link do YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=q9_RDf4r_-w

Nie piszę więcej na temat tego filmu, ponieważ chcę, abyście go sami ocenili.

Pewnie jak zwykle będzie 100łapek w dół :( No trudno...

Takie mam wrażenie, że mój głos się nie nadaje się do nagrywania, więc napiszcie mi bo sam nie wiem.

@Edit dzięki za 2dislike, chyba się do tego nie nadaję...

@Edit 3dislike fajnie...

Tylko proszę was, zanim dacie łapkę w dół, napiszcie dlaczego.

Miłego dnia.

Opublikowano

Masz te łapkę w górę i przestań srać że się nie nadajesz bo jak piszesz na forum dla trolli to pewne że będą Ci minusować na starcie ;) 

Ujdzie takie 5/10 ale to się skraca więc 1/2

Jak mamy oceniać jeśli masz 1 filmik?

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

2/10

Na filmiku mówisz takim tonem głosu, jakbyś nie spał przez ostatnie 2 dni i robił ten filmik na siłę, bo w twoim głosie nie ma żadnych pozytywnych emocji.

Treści filmu nie ocenię, bo nie gram w CS'a i nie wiem czy ten poradnik komukolwiek się przyda.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

[ODPOWIEDŹ] Spoko kanał i filmik, takie 3/10 ale niepotrzebnie marudzisz o tych łapkach w dół, jakby ci krzywdę zrobili.

A no i przy okazji jeśli postawisz znak zapytania (o taki ?) to zapewniam cię, że wszyscy będą wiedzieli, że to co przeczytali to jest pytanie.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

K***A CO NIE PASUJE W FILMIE? MÓWIŁEM ZMOTYWOWANYM GŁOSEM JA P******E, W CZYM PROBLEM JA NIE ROZUMIEM...

2/10

Na filmiku mówisz takim tonem głosu, jakbyś nie spał przez ostatnie 2 dni i robił ten filmik na siłę, bo w twoim głosie nie ma żadnych pozytywnych emocji.

Treści filmu nie ocenię, bo nie gram w CS'a i nie wiem czy ten poradnik komukolwiek się przyda.

@9Jarek9 czyli mam rozumieć, że się do tego nie nadaję?

Opublikowano

Skoro sądzisz, że się do tego nie nadajesz - to po prostu nie nagrywaj, a nie spinasz dupę gościu. Poprosiłeś innych o opinię no to ją dostałeś i jeszcze masz problem? Tak piszesz o tych łapkach w dół jak jakiś żul... :p Ja p******e masz pretensję do gościa, który wyraził swoją opinię "2/10

Na filmiku mówisz takim tonem głosu, jakbyś nie spał przez ostatnie 2 dni i robił ten filmik na siłę, bo w twoim głosie nie ma żadnych pozytywnych emocji.

Treści filmu nie ocenię, bo nie gram w CS'a i nie wiem czy ten poradnik komukolwiek się przyda."

a ty odpisałeś mu wredny post z wulgaryzmami, gdyż on odpowiedział tylko na twoje pytanie i wyraził swoją opinię, sam o to prosiłeś. Non seens .__. co za osobowość. 

Nie potrafię ocenić kanału na podstawie jednego filmiku, ale jeżeli już coś, to powinieneś popracować nad tonem głosu, dodać jakąś cichą muzyczkę w tle itp. Ogólnie to... 4/10, nie potrafię stwierdzić. 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Skoro sądzisz, że się do tego nie nadajesz - to po prostu nie nagrywaj, a nie spinasz dupę gościu. Poprosiłeś innych o opinię no to ją dostałeś i jeszcze masz problem? Tak piszesz o tych łapkach w dół jak jakiś żul... :p Ja p******e masz pretensję do gościa, który wyraził swoją opinię "2/10

Na filmiku mówisz takim tonem głosu, jakbyś nie spał przez ostatnie 2 dni i robił ten filmik na siłę, bo w twoim głosie nie ma żadnych pozytywnych emocji.

Treści filmu nie ocenię, bo nie gram w CS'a i nie wiem czy ten poradnik komukolwiek się przyda."

a ty odpisałeś mu wredny post z wulgaryzmami, gdyż on odpowiedział tylko na twoje pytanie i wyraził swoją opinię, sam o to prosiłeś. Non seens .__. co za osobowość. 

Nie potrafię ocenić kanału na podstawie jednego filmiku, ale jeżeli już coś, to powinieneś popracować nad tonem głosu, dodać jakąś cichą muzyczkę w tle itp. Ogólnie to... 4/10, nie potrafię stwierdzić. 

dzieki, temat do zamkniecia

Opublikowano

Zmień na początek ton głosu, bo w tej chwili mówisz bez żadnych emocji.

Przykładowo w szkole na lekcji historii wolałbyś by mówił jakiś nauczyciel z pasją w głosie czy wolałbyś ten sam tekst usłyszeć z głośnika w którym leci nagranie z jakiegoś syntetyzatora mowy? Odpowiedź jest oczywista.

W swoim filmiku mówisz jakbyś był jakiś zmęczony i znudzony tym o czym mówisz. Jeszcze się jąkasz od czasu do czasu. Ogarnij sobie wcześniej jakiś tekst z tym co masz powiedzieć, będzie ci łatwiej.

Mutacja nie ma nic do tego.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

K***A CO NIE PASUJE W FILMIE? MÓWIŁEM ZMOTYWOWANYM GŁOSEM JA P******E, W CZYM PROBLEM JA NIE ROZUMIEM...

2/10

@9Jarek9 czyli mam rozumieć, że się do tego nie nadaję?

Nie nadajesz sie do tego,moja babcia by lepsze poradniki nagrała jakbym jej pokazał o co chodzi.

79160594027661829163.png

Opublikowano

Nagrywaj coś bardziej interesującego, bo wybrałeś temat, który jest podstawą i dla nikogo nie będzie interesujący.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...