Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon do 700 zł.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ponieważ windows phone mi się znudził z powodu braku aplikacji poszukuję jakiegoś telefonu na androidzie do 700 zł (ew. mogę trochę dołożyć). Trochę czytałem i znalazłem propozycje: LG K10, Huawei P8 Lite oraz Motorola Moto G (2015). Polecacie któryś z nich?

Ważne żeby telefon nie zacinał, miał LTE, w miarę dobrą baterie oraz ekran około 5"

Proszę, zastosuj się do wzoru:

Budżet na zakup:

Kiedy zamierzasz kupić telefon?:

Do czego ma służyć telefon? (internet, gry, zdjęcia, etc.):

Masz jakieś dodatkowe wymagania dotyczące telefonu? (marka, slot na kartę SD, dual sim, wysoka rozdzielczość ekranu, etc.):

Masz w planach wgrywanie wszelakich ROMów?:

#teams4bal

Opublikowano

Xperia z2 może?

@Razeer123

Autor napisał swoje wymagania, my mu podajemy propozycje które pasują do jego wymagań. I po tym co autor napisał widać, że potrafi sam porównać ilość ramu czy taktowanie procesora, więc twoje argumenty także można uznać jakby ich nie było.

//Regulamin mówi jasno, masz uargumentować swoją odpowiedź.

//Razeer123

Opublikowano

Moto G ma lepszą baterię oraz wyżej podkręcony procesor, za to K10 ma o 0.5 GB RAMu więcej. Wziąłbym G. 

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

w tej cenie masz redmi 3. wydajniejszy, lepsza bateria, calkiem spoko nakladka na androida, czeste aktualizacje, dobra jakosc wykonania, nienaganny ekran i kamera. w pl dostaniesz do 700zl

­

Opublikowano

Możesz zobaczyć sobie myphone infinity IIs. Ma całkiem dobrą specyfikację i adekwatną do jakości cenę. Z wymienionych wyżej to p8 lite wydaje się być rozsądnym wyborem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...