Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Przy Domenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym aby ktoś mi pomógł w połączeniu domeny z serwerem Minecraft. Posiadam serwer na CraftHost i nie wiem jak to zrobić, nie wiem też gdzie mogę taką domene zdobyć za Darmo na Rok ;) liczę na wasza pomoc.

Opublikowano

Domena to pare groszy. Na ovh.pl kupisz taką za 12 zł.

Nie polecam hostingów, które oferują domeny za darmo bo za kolejny rok przedłużenia dopieprzą Ci taką cenę, że sobie odpuścisz.

Kupuj na ovh.pl - tanio i polecam + przejrzysty panel w którym sam dałbyś rade przekierować dns na swój serwer.

Hejaa! Strasznie brakowało mi w Polsce takiego serwera jak Mineplex, Hypixel.

Banalnego a zarówno dopracowanego i dopieszczonego. Tak właśnie powstał mój serwer mini games!

Speed Builders, Build Battle, Block Party, Turf Wars, The Walls, Sky Wars, Survival Games & Hypixelowe wyspy

IP: Feerko.PL    /     Wersja 1.9.0 - 1.9.4    /     Premium (alternatywa AutoIn) + non-premium

banner.png

Opublikowano

Domena to pare groszy. Na ovh.pl kupisz taką za 12 zł.

Nie polecam hostingów, które oferują domeny za darmo bo za kolejny rok przedłużenia dopieprzą Ci taką cenę, że sobie odpuścisz.

Kupuj na ovh.pl - tanio i polecam + przejrzysty panel w którym sam dałbyś rade przekierować dns na swój serwer.

Dobra ale co mam teraz wybrać xD?

ss: https://zapodaj.net/9f3aec8d6131b.png.html

Opublikowano

Pierwsze. Serwery OVH.

Banalnego a zarówno dopracowanego i dopieszczonego. Tak właśnie powstał mój serwer mini games!

Speed Builders, Build Battle, Block Party, Turf Wars, The Walls, Sky Wars, Survival Games & Hypixelowe wyspy

IP: Feerko.PL    /     Wersja 1.9.0 - 1.9.4    /     Premium (alternatywa AutoIn) + non-premium

banner.png

Opublikowano

Nie słuchaj go, bzdury gada. Za przedłużenie domeny w nazwa.pl zapłacisz 123 zł a w ovh o wiele wiele taniej :)

banner.png

Opublikowano

Nie potrzebnie w ogóle płaciłeś za domene, 

Nazwa.pl

Tam mają domeny za darmo od 1 aż do 6 domen aż na ROK !

A mógłbyś to zrobić za mnie lub chociaż mi w tym pomóc ?

Nie słuchaj go, bzdury gada. Za przedłużenie domeny w nazwa.pl zapłacisz 123 zł a w ovh o wiele wiele taniej :)

Tylko ja nadal nic nie ogarniam xD

jakieś kody norr itp.

Opublikowano

Od tego jest forum. Z czym masz teraz problem?

banner.png

Opublikowano

Ze Wszystkim, masz jakiegoś Skype? 

chodzi o kod norr najbardziej nie wiem skąd go wziąć 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...