Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skaczace fpsy

Plesniawek#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, gdy wpisze komende na ilosc fps to one strasznie skaczą, czy to zle? Moj komputer wyciagnie te 300 ale one caly czas skaczą w dol i w gore. Tez tak macie czy raczej w miejscu stoją? Nie jestem w stanie okreslic do ilu spadają bo tak szybko migają te liczby. Co zrobic zeby tak nie bylo? Jakies rady?

Opublikowano

Najlepiej wyłączyć jakieś głupie aplikacje na komputerze typu gg,skype,fb,bluestacks(BS najwiecej zżera i do tego internet muli)

Zmniejsz sobie jakoś w grze na niskie itp

bądź po prostu przyda się odświeżenie komputera.

Opublikowano

Skaczą bo w niektórych miejscach wymagają więcej od Twojego sprzętu czyli. Patrzysz w ściane i nagle przerzucisz się na obraz pełen skrzyń itp. Logiczne że zaczną wariować ale jak sprzęt dobry to wyłącz licznik i nie będziesz musial dostawać oczojebu jeśli Ci to tak przeszkadza :D

LIKE

LIKE

LIKE

Opublikowano

Najlepiej wyłączyć jakieś głupie aplikacje na komputerze typu gg,skype,fb,bluestacks(BS najwiecej zżera i do tego internet muli)

Zmniejsz sobie jakoś w grze na niskie itp

bądź po prostu przyda się odświeżenie komputera.

Jesli mu komp ciagnie na 300 fps  to te programy nie robia mu roznicy.

@topic

To jest calkiem normalne na dust 2 mam 250-120fps

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Normalka.. wszystko zależy od akcji, ilości smoke'ów, mapy.

Od kilku miechów coś się dzieje z CS, ja nawet miałem 270 minimum na lapku, a teraz zdarza się mieć 120-150. Tak samo serwery Valve lagują, nie raz podczas MMu oba teamy doświadczają 200ping+.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...