Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysły na nietypowe kity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim!

mam swój mały serwerek z mini grami. Na większości gier można kupić kity za monety zdobywane w grze.

Macie pomysł na jakieś nieszablonowe, oryginalne kity? Żadnych diax setów z enchantami! 

Mam na myśli jakieś moce, summony. Dla przykładu: mineplex ma ciekawy kit na sky warsach. Spawnuje się nam kurczaczek który znosi jajka. Mega! Możemy nimi zrzucać inne osoby.

Mini gry na które szukam kitów: sky wars, the walls oraz survival games.

Dzięki i liczę na Was, że wpadniecie na fajne pomysły! :D

Hejaa! Strasznie brakowało mi w Polsce takiego serwera jak Mineplex, Hypixel.

Banalnego a zarówno dopracowanego i dopieszczonego. Tak właśnie powstał mój serwer mini games!

Speed Builders, Build Battle, Block Party, Turf Wars, The Walls, Sky Wars, Survival Games & Hypixelowe wyspy

IP: Feerko.PL    /     Wersja 1.9.0 - 1.9.4    /     Premium (alternatywa AutoIn) + non-premium

banner.png

Opublikowano

Na TheWalls: Dostajemy jajko vilagera które po postawieniu respi vilagera z ofertą 64 cobblestone za 1 książkę sharpness 1/protection 1. Survival games: Skrzynka którą dostajemy po 60 sec od rozpoczęcia runy i możemy ją postawić i to jest taka sama skrzynka jak inne które znajdujemy na mapie i w niej pojawiają się również losowe itemy. Sky Wars: Piórko które po kliknięciu siedzimy na kurczaku i możemy na nim latać przez 3 sec. Wszedłem na twój serwer tak z ciekawości i jakoś się nie zaskoczyłem 0 graczy może dlatego że jest 4 w nocy ale jeżeli to jest serwer minigame to nawet 300 graczy jest mało dlatego proponuje Ci zainwestować w reklamę. Praktycznie wchodząc na każdy tryb widzę klasę którą nie da się zdobyć w inny sposób niż zakup za realne pieniądze... A tak od strony technicznej to bardzo dobry serwer.

O

/V\

/''\

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...