Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedawanie kwiatków a ban

wampiros6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema dziś dostałem bana na koncie na którym TYLKO sprzedawałem kwiatki. Czy będe miał szanse na odzyskanie konta? Powtórzę, na tym koncie nie używałem packetloggera, aby zbierać kwiatki. Ja je tylko sprzedawałem. Administracja mogła mnie za coś innego zbanować ?

Opublikowano

Sprawdź powód bana - może za mc dostales xD

btw

ja już na 3 kontach stawiam codziennie boty na kwiatki nazbieralem okolo 70 stackow kwaitkow i wszystkie sprzedalem - nadal bez banow xdd

przeciez te gmy musza byc albo uposledzone albo slepe

.

Opublikowano

Podobno używanie nielegalnego oprogramowania, z raz z botkiem grałem na komecie bo miałem do załatwienia sprawę ale to były godziny nocne to nikogo nie bylo a wątpie aby to konsola rejestrowała

Opublikowano

hmm możliwe bo z konta na konto przenosiłem i sprzedawałem

lecz to jakiś tydzień temu ew. 5 dni temu. Ciekaw jestem co mi odpiszą :P

Opublikowano

Uba nie dostaniesz, nawet na to nie licz. Miałbyś szanse gdybyś przenosił je na koncie z VPN. Ale oni sprawdzaja ip wiec raczej nie ma szans na uba.

Opublikowano

Np. jak kolega mi nadropi pakietami kwiatki, a ja od niego dostane nie świadomy, że to robił to wtedy też się liczy ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...