Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka "klasa"?

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Witam.

Jaką klasę postaci wybrać, aby przypominała jak najbardziej umiejętnościami shinobi, używający jutsu, pieczęci itp.

Opublikowano

Przeglądałeś chociaż rodzaje klas? Mnie jak interesuje gierka to się jej przyglądam z bliska, bo równie dobrze twoje pytanie można zinterpretować jako "Siema PL, jakie są klasy w Blade & Soul ??!!!???!!??!?". Czasami to aż się za głowę łapię i próbuję powstrzymać swoje ręce od napisania równie mądrej odpowiedzi.

Dobra, a więc czas na bycie dobrym użytkownikiem tego forum:

ASSASINO ALBO WARLOCK.

#LIFEHACK: Jeśli chcesz zobaczyć wygląd umiejętności danej klasy, to możesz wykorzystać do tego serwis youtube.

652461476122967357515.jpeg

Specjalista
Opublikowano

Przeglądałeś chociaż rodzaje klas? Mnie jak interesuje gierka to się jej przyglądam z bliska, bo równie dobrze twoje pytanie można zinterpretować jako "Siema PL, jakie są klasy w Blade & Soul ??!!!???!!??!?". Czasami to aż się za głowę łapię i próbuję powstrzymać swoje ręce od napisania równie mądrej odpowiedzi.

Dobra, a więc czas na bycie dobrym użytkownikiem tego forum:

ASSASINO ALBO WARLOCK.

#LIFEHACK: Jeśli chcesz zobaczyć wygląd umiejętności danej klasy, to możesz wykorzystać do tego serwis youtube.

Przeglądałem rozmyślałem nad force masterem lub warlockiem, ale chciałem się spytać kogoś kto ma jakąkolwiek wiedzę, może jeszcze ktoś napisze :/ . Gierką się nie interesuje, chcę tylko zagrać, wypróbować. Lepiej się nie odzywać niż udawać "dobrego", szkoda też marnować czasu, na oglądania WIĘKSZOŚCI umiejętności będące podobne do tych które opisałem powyżej, jeśli ktoś może udzielić mi szybkiej odpowiedzi.

Opublikowano

Zależy jakiego shinobi poszukujesz :D Jeżeli użytkownika Tai jutsu, to polecam Kung Fu Mastera, jeżeli coś w rodzaju Anbu (miecze i przeróżne techniki z nimi związane) to Blade Mastera (mniej) lub Blade Dancera (ten to jest jak j****y ninja, nawet blokować nie może tylko odbijać) bądź Assasina, który używa podmianki, znikania i generalnie jest leszczem bo cały czas wbija Ci nóz w plecy. Jeżeli natomiast użytkownika ninjutsu to polecam Force Mastera (imba w chu, mam 28 lvl i jak do tej pory żaden mobek nawet nie zdążył do mnie podejść) lub Warlocka, chociaż tego hejtują również za bycie trochę zbyt OP.

Natomiast jeżeli chcesz być uważany przez całą społeczność za leszcza bez jaj, to bierz Summonera. Klasa dla leniwych k***sów, którzy jedyne co chcą robić to wykorzystywać biednego kota do walki, który jak zginie to Ty sam możesz od razu popełnić samobójstwo, gdyż nie masz z nikim szans. Taki trochę ninja z używający summonów do walki, z tą różnicą, że jest leszczem.

Generalnie to nie wymieniłem tylko destroyera, który jest takim trochę tankiem, ale ze sporym dpsem i całkiem fajnymi skillami na PvP jak i PvE. Jakbym miał przyrównać go do shinobi to taki trochę z niego Choji, wielki, twardy i mało zgrabny, ale jak już przywali to drżyjcie narody.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Generalnie to nie wymieniłem tylko destroyera, który jest takim trochę tankiem, ale ze sporym dpsem i całkiem fajnymi skillami na PvP jak i PvE. 

Jak Destroyer to tank to ja jestem papieżem. Postać bez bloka to tank XDDD

Tanki w tej grze to :

Kung Fu Master

Blade Master

DPS :

Assassin

Warlock

Force Master

Blade Dancer 

Destroyer

Support :

Scummoner

Soul Fighter ( 22 czerwca wejdzie ) 

Oczywiście wszystko robi DPSa, ale to jest takie ogólne dzielenie na "role". BnS to nie jest takie typowe MMO, w którym Kler czy Priest to supp, Templar / Lancer to supp, tamta i tamta postać to dps. Tu wszyscy robią wszystko, lecz to jest najlepsze przydzielenie ról do klas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...