Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Power rank problem

grafik21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wczoraj zacząłem grę w Trove i mam problem nabiłem 13lvl i mam 350 power rank i nie mogę wejść na lepszą mapę by dropić nowe eq. Moje pytanie jest takie jak zwiększyć power rank ?

Opublikowano

Od niedawna zablokowana została możliwość ulepszania przedmiotów jakości Resplendant (czy jakoś tak, nie pamiętam jak to się pisze) do jakości Shadow. Aby mieć lepszy ekwipunek musisz zdobyć itemy Shadow przykładowo z Shadow Tower, a dopiero potem je ulepszać.

co do kryształów - lepsze wzmacniaj i używaj, słabsze przerabiaj w loot collectorze.

tak patrzę na to co piszę i wnioskuję, że nie umiem dobrze pisać i tłumaczyć xD

Opublikowano

ulepsz kryształy do maksymalnego poziomu lub najzwyczajniej w świecie kup przedmiot jakości Shadow od innego gracza (/join trade)

patrz też na zakładkę "Ally" pod klawiszem C - niejeden sojusznik daje bodajże 75 power ranku, gdy inni dają od 5 do 25.

Opublikowano

Aby podbić swój PR możesz też robić farmy, łowić ryby, zbierać recepty na nowe bloczki- wraz z wzrostem Mastery Lvl rośnie Ci PR :)

2e102b5f9b77b.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...