Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początki - jak się rozdaje skille, jak zacząć?

wgnsy123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, dzień temu zacząłem sobie grać właśnie w ową grę. Nie czytałem zbytnio żadnych poradników itp. Wybrałem 1 postać Blade Dancer i szczerze powiedziawszy interesują mnie walki PvE (mam dopiero 10 poziom), ponieważ jest wiele uników itp. I teraz kilka pytań. Zastanawiam się nad 2 postacią - co wybrać? Force Master czy może Summonera, albo coś innego?

No i prosiłbym, aby ktoś ogarnięty mi mniej więcej napisał jak sie rozdaje skille, ogólnie co zrobić, żeby więcej damage zadawać (mam ulepszony mieczyk ten taki fioletowy na 7 poziom). Tak streścić mniej więcej co robić itp. bo gram, gram nie mając praktycznie pojęcia o 95% gry.

Z góry dzięki za wysiłek :)

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

więc tak DMG na BD opiera się na krytach i pircingu więc nie muszę chyba mówić w co iść w soul shieldach ^^ dodawaj do nich jak najwięcej kryta (6 kawałków) i 2 kawałki z pircingiem wystarczą :) nie mam czasu zbytnio dłużej tłumaczyć ale BD idź pod focus recowery i cryt/dmg najlepiej ... wiele osób idzie w resist co jest bezsensu na PvE T.T

Opublikowano

Okej, okej, coś tam rozumiem, ale nie rozumiem jak mniej więcej zdobywać te soul shieldy? Mam jakieś tam z koła co sie losowało za jakiś przedmiot, ale chyba żadnego z krytem nie było. Chciałbym, aby ktoś poświęcił troszeczkę czasu i mi wyjaśnił wszystko jak i odpowiedział na pytania, odwdzięczę się tym co mogę :)

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

soul shieldy zdobywasz z dungów/field bossów a cryta (lub inne statystyki) dodajesz do nich poprzez łączenie soul shieldów (soulshield musi mieć taki sam level jak ten z których chcesz go łączyć ale musi być z innego bossa)

Opublikowano

Polecam Ci kung fu master, jest najtrudniejszą postacią w B&S, ale jak nauczysz nim grać to będziesz mógł zadawać ogromne DMG. Poczytaj pare poradników i wypróbuj :) Ja obecnie gram Destroyerem, klasa do tankowania.

Opublikowano

Summoner i tylko summoner. Jest easy to play, ale hard to master'y. Tylko jeden minus jest w nim, ma1 ucieczke ze stunlocka, ale ludzie i tak placza ze jest op bo na low rankach malo kto wie jak ograc ta postac.

Opublikowano

Aktualnie wbiłem sobie 25 poziom BD i jest sprawa - mam ok. 2k HP, wydaje mi się, że to bardzo mało - chciałbym się dowiedzieć co i jak bo często widuje ludzi, którzy mają po 40k HP, 60k etc.

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Aktualnie wbiłem sobie 25 poziom BD i jest sprawa - mam ok. 2k HP, wydaje mi się, że to bardzo mało - chciałbym się dowiedzieć co i jak bo często widuje ludzi, którzy mają po 40k HP, 60k etc.

To zalezy od soul shieldow. Na 36 lvl mozesz sobie ogarnac fioletowe soul shieldy z Tomb of exiles, sporo hp daja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...