Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak podpiąć domene

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Mam podpiętą domene pod serwera minecraft ale jak chce jeszcze podpiąć pod strone WWW to nie działa? Może mi ktoś pomóc żeby domena działała w tą strone tą?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Masz serwer dedykowany czy jakiś hosting mc? Jeśli to drugie, to będzie ciężej, bo zapewne serwer i strona mają różne adresy ip, więc musiałbyś przypisać swoją domenę w ten sposób: abc.pl -> na stronę, mc.abc.pl -> na serwer.

Hejaa! Strasznie brakowało mi w Polsce takiego serwera jak Mineplex, Hypixel.

Banalnego a zarówno dopracowanego i dopieszczonego. Tak właśnie powstał mój serwer mini games!

Speed Builders, Build Battle, Block Party, Turf Wars, The Walls, Sky Wars, Survival Games & Hypixelowe wyspy

IP: Feerko.PL    /     Wersja 1.9.0 - 1.9.4    /     Premium (alternatywa AutoIn) + non-premium

banner.png

Opublikowano

@up mam na serwerze domene xxxxxx.pl I ma z hostingu I chce żeby strona też była xxxxxx.pl a wtedy się serwer odłącza

+ mam domene na nazwa.pl

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Sprawdź adres ip serwera i Twojej strony. Są takie same?

Jeśli nie, to nie zrobisz tego. Chyba, że skorzystasz z rekordów srv w dns - czego nie polecam, nie działa dla wszystkich graczy.

Najłatwiej zrobić po prostu subdomenę mc.xxxxxx.pl i przekierować ją na serwer a xxxxxx.pl na stronę.

Banalnego a zarówno dopracowanego i dopieszczonego. Tak właśnie powstał mój serwer mini games!

Speed Builders, Build Battle, Block Party, Turf Wars, The Walls, Sky Wars, Survival Games & Hypixelowe wyspy

IP: Feerko.PL    /     Wersja 1.9.0 - 1.9.4    /     Premium (alternatywa AutoIn) + non-premium

banner.png

Opublikowano

Na nazwa.pl nie wiem, ogólnie nie polecam. Korzystam z ovh.pl - tam wiem i polecam.

banner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...