Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z CS:GO

SwagCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Po tamtym problemie wszystko wróciło do normy, ale wystąpił nowy. Po chwili od włączenia konsoli pojawia się w niej " Telling Steam not to update the app for the next 900 seconds ". Ping wzrasta wtedy do kosmicznych wartości nie spadając. Zostawiłem cs'a odpalonego nawet aby się to pobrało ale co jakieś 3 min pojawia się to w kółko w konsoli. Normalnie gram sobie na pingu po 60, a właśnie po tym komunikacie wzrasta do 996 i nie spada, jest to bardzo irytujace poniewaz nie da sie grac. Da się ten problem jakoś rozwiązać? Sprawdzałem czy steam jest zaktualizowany i jest. Z góry dzięki za pomoc :D

Opublikowano

Wyjaśnie Ci iż ta wiadomość nie oznajmia wystąpienie laga tylko samo jej wysłanie. Może jest to spowodowane słabym internetem. Jeżeli masz możliwość przetestuj inny internet. Jeżeli nie zadziała spróbuj zreinstalować CS'a.

Opublikowano

Internet nie jest jakoś super szybki ale przed pojawianiem się tej informacji wszystko działało właściwie. Obecnie posiadam internet 10 mb/s. Testowałem przed momentem na LTE i nadal ten problem występuje. Spróbuje teraz zreinstalować cs'a i zobaczymy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...