Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupowanie naklejek, kilka pytań.

TheDarkRider

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przygotowałem sobie około 20e na kupno naklejek i pytanie jakie naklejki najlepiej kupować?

Nadal opłaca się kupić naklejki Splyce MLG, czy one wysoko zdrożeją ?

Po jakim czasie najlepiej sprzedać naklejki?

Szukasz kogoś kto wykona grafikę, logo do drużyny esportowej? 

Napisz do mnie postaram się wykonać prace jak najlepiej.

Aktualnie nie mam czasu na wykonywanie grafik.

Opublikowano

Najlepiej kupić naklejki z dzień finałów kiedy są w przecenie. Splyce już jest po 28euro, więc Ci nawet nie starczy.
Jeśli chodzi o colonie (najbliższy major) to nie wiadomo jakie bedzie design naklejeczek, ale pewnie jak zwykle, czyli jeśli chodzi o autografy to aktualne G2 ze screamem i shoxem bo ich najleki są drogawe. Popatrz na rynek a sam sobie ułożysz pare spraw w głowie. ;)

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Ja polecam. Skrzynki kupic niby malo ale duzo sie zarabia na lowcy zarobilem 690euro a kupowalem je po 0.03centa!

Mam obecnie feniksy i galcjony i czekam az poleca w gore

Wlepy to przezytek a ze skrzynek wykrecisz x30 z tego co wplaciles:)

Opublikowano

@up nie sadze :)

Jak Envy nic nie ugra to obecnie jest francuska drużyna G2, która jest na fali : ). A wątpię, że taki Kenny będzie chciał się marnować jako jakiś tier2 team.

Opublikowano

Tylko ze keny slabo ostatnio gra :)

Aha, to każdy zawodnik ma być zawsze top formie? : D Sam też nic nie wykeruje i raczej słaba forma zespołu nie wpływa na niego pozytywnie. Przeszedłby do lepszej drużyny to wiadomo, że wszystko zmieniłoby się na +, a i tak ciągle jest spokojnie w top5 najlepszych AWP na ten moment.

Kup jakiś holo kenny'ego z dobrego turnieju.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...