Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z modami

Danio1990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec tak zawsze używałem JOVEmoda lecz ostatnio zaczął mi wariować po którejś aktualizacji gdy go instalowałem wywalało mi bluescreeny gdy wreszcie udało mi się zainstalować miałem kłopoty w grze typu np. gdy padłem to po kliknięciu wróć do garażu gra stawała i po około 10 sekundach pojawiał się garaż, bywało i tak że grę crashowało. Ściągnąłem Aslana moda lecz podczas instalacji wywala bluescreeny. Generalnie dużej ilości modyfikacji nie używam bo hitloga, zegarek, i oddalenie kamery ale jednak bez tego inaczej jak się człowiek przyzwyczai.

Opublikowano

Bluescreen może być z wielu przyczyn, a mody zazwyczaj nie mają na tyle dużej mocy sprawczej, żeby wywołać bluescreen. Radziłbym napisać w dziale elektroniki i tam poszukać rozwiązania.

Podaj parametry kompa, może to pomoże zdiagnozować problem. 

Opublikowano

A wiec tak zawsze używałem JOVEmoda lecz ostatnio zaczął mi wariować po którejś aktualizacji gdy go instalowałem wywalało mi bluescreeny gdy wreszcie udało mi się zainstalować miałem kłopoty w grze typu np. gdy padłem to po kliknięciu wróć do garażu gra stawała i po około 10 sekundach pojawiał się garaż, bywało i tak że grę crashowało. Ściągnąłem Aslana moda lecz podczas instalacji wywala bluescreeny. Generalnie dużej ilości modyfikacji nie używam bo hitloga, zegarek, i oddalenie kamery ale jednak bez tego inaczej jak się człowiek przyzwyczai.

Problem z wyjściem do garażu i crashami jest u wielu osób po 9.15 u mnie kilku znajomych ma tak samo w tym ja 

UggNk9.gif

Opublikowano

to wina xvm  znalazlem to na stronce

-------------------------------------------------------

XVM dodano nową funkcję:  XMQP (wymiana danych z sojusznikami)
Kiedy ta "nowa" bzdura jest wyłączony (na razie nie ma funkcji) gra zawiesza się dużo mniej.

albo: Innym rozwiązaniem jest dodanie specjalnego. plik bat, który zmusi rozpocząć WOT w DirectX 9.

Wystarczy skopiować plik .bat do głównego folderu gry i rozpocząć grę za pomocą pliku .bat

//brak skan
Opublikowano

ja mam najnowsza paczke od aslaina i nie ogarniam co sie tu dzieje. wychodzenie do garazu trwa 2 minuty lub rozlacza, to samo po zakonczeniu bitwy... ktos cos?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

U mnie z modami i bez modów działa, nawet z jednym zakazanym ;) Jedynym "mankamentem" jest dziwny prostokąt na środku ekranu podczas logowania. A i jeszcze jedno. Cały czas pokazuje mi, że w grze jest 15 i 5k graczy, ale to pewnie wina XVM i musiałbym go "przeładować".

Paczka od Aslain'a

test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...