Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] VIP - czy jest jakiś dostępny?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy jest dostępny jakiś scrackowany bol pod ten patch? Jeśli można to wysyłajcie jakieś linki, niestety na razie wujek google nie pomógł ;/ Z góry bardzo dziękuję :)

sey5xr8jfxvz_t.jpg

Opublikowano

Jest od nulleda tylko ktos by musial wrzucic BolVip.exe  + musisz pamietac passy z nulleda jakie miales xD

ja niestety nie posiadam i sam czekam az ktos wrzuci

8kHod.png

Opublikowano

Ogarnąłem, później zobaczę czy działa. A jeszcze jedno pytanko - czy płatne skrypty będą mi działały na płatnym bolu?

Tak .;)

Opublikowano

Płatny skrypt musi też być scrackowany. Albo musisz mieć vipa na nulledzie to wtedy masz dojście do wszystkich skryptów. Bo wtedy dostajesz możliwość zalogowania się jako tak jakby użytkownik BoLa ale na nulledowym bolu.

Opublikowano

ja tam botuje na ikata a gram na skryptach funhouse.me i jakos wszystko dziala na free bolu nwm jak xD

no bo tak sie da,większość skryptów opróćz np forbidden buddy można uzywać na free bolu jak masz kupiony albo crack ^^

Opublikowano

Ja ma taki problem, bo jeszcze zanim zhackowali nulleda grałem sobie na sktyptach pobranych z bol-tools, i cały czas wyskakiwało trial started i ciągle mogłem grac, a mam tylko założone konto, nie miałem vipa na nulledzie. Jak zhackowali nulleda to trial mi się kończył po 25-72h i logowałem się codziennie innymi passami z BugMeBot.com i wszystko było pięknie, a dzisiaj i wczoraj miałem trial ended na wszystkich skryptach pomimo logowania się passami z BugMeNot.com. Robiłem kilka relogów i zalogowałem się swoimi passami (założyłem sobie taki sam login i hasło na nulled i na zwykłym bolu, taka ciekawostka), i nie działa mi evadeee od Weee. na swoim koncie mam napisane trial ended a na innych kontach żebym wysłasł im plik txt. z paypala czy coś takiego. Teraz działa mi dekland, funhousy, a princeviev i evadeee nie... Wie ktoś co zrobić?

Opublikowano

Ja ma taki problem, bo jeszcze zanim zhackowali nulleda grałem sobie na sktyptach pobranych z bol-tools, i cały czas wyskakiwało trial started i ciągle mogłem grac, a mam tylko założone konto, nie miałem vipa na nulledzie. Jak zhackowali nulleda to trial mi się kończył po 25-72h i logowałem się codziennie innymi passami z BugMeBot.com i wszystko było pięknie, a dzisiaj i wczoraj miałem trial ended na wszystkich skryptach pomimo logowania się passami z BugMeNot.com. Robiłem kilka relogów i zalogowałem się swoimi passami (założyłem sobie taki sam login i hasło na nulled i na zwykłym bolu, taka ciekawostka), i nie działa mi evadeee od Weee. na swoim koncie mam napisane trial ended a na innych kontach żebym wysłasł im plik txt. z paypala czy coś takiego. Teraz działa mi dekland, funhousy, a princeviev i evadeee nie... Wie ktoś co zrobić?

generalnie polecam kupić licencje i nie kraść.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...