Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spory problem

rodetonat0rz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was,

Chciałbym się was zapytać w czym tkwi problem, a mianowicie gram w csa ogólnie z 1700 godzin, miałem LEM'a, a nie potrafię poradzic sobie z goldami.. Nie wiem o co chodzi, nerwy mi już wysiadają i nie wiem co ja mam o tym myśleć.. Może być to spowodowane tym ze teraz gram bardzo rzadko? Kiedyś miałem po 150 godzin w ciągu 2 tygodni a teraz max 15. Kontrolować full auto potrafię jak wcześniej, aim został w miarę dobry, gram taktycznie na poziomie jaki miałem wcześniej,a i tak goldy mnie ponizaja.. Jeżeli ktoś znajdzie odpowiedz na to co się ze mną dzieje będę bardzo wdzięczny! Chciałbym jeszcze dodać iż bardzo często wystrzele caly magazynek np. Z m4 prosto w ciało przeciwnika a pomimo to on strzeli we mnie 4 strzały i umieram ja..

Jeżeli chcecie zadać mi jakieś pytanie, piszcie śmiało pod tematem.

Pozdrawiam, Adrian!

Opublikowano

Trochę dziwny temat :D

Najwyraźniej masz słabego aim'a i też jak mało grasz to skill ci spada :P Wchodź sobie co jakiś czas na serwery aim lub dm i trenuj żeby podtrzymywać skilla. Ja mam tak jak z 3-4dni nie pogram to już czuje lekką różnice  :(

// Niektóre goldy grały w cs 1.6/source i stąd ich movment/skill 

Opublikowano

ja czasami mam tak, że na goldach robie 40 fragów ale i tak przegrywam xD

To logiczne, na goldach nie graj tak jakbyś grał na lemy, graj sobie dla zabawy, trolluj itd. wyluzuj :v

Opublikowano

1. Gra na goldach to zupełnie co innego. Te chujki są nieprzewidywalne na początku, potem leci ich karać zeusem. Nie pierdol się z granatami itd.. W sensie nie ustawiaj się do smoke'a pół godziny itd. Oni nie analizują gry jak wyższe rangi, po prostu napierdalają.

2. Na goldach jest masa smurfów/cheaterów. Chyba najwięcej właśnie na tej randze.

3. System rang jest tak zjebany moim zdaniem, że możesz trafić na jakiegoś pro luja co nie awansuje, a gra kozacko.

Opublikowano

150 godzin w 2 tygodnie  o.O Spadek formy i tyle, albo jesteś po prostu słaby  :D Zazwyczaj po kilkudniowej przerwie potrzebuję zagrać pare deathmatchy aby znowu wczuć się w grę, bo inaczej drewno. 

Rankboosting (Sygnatura).png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...