Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z laptopem.

Loser92

Pytanie

Opublikowano

Witam. Mianowicie wszystko od początku. Model laptopa: Acer Aspire 6935 Parę dni temu gdy dzień dobiegał końca wyłączyłem swojego laptopa. Na drugi dzień włączając laptopa pojawił się następujący komunikat:

13282392_966199576782314_1951873339_o.jp

Pomyślałem być może że dysk twardy się spierdzielił i zamówiłem nowy. Oczywiście dysk wymieniłem i wsadziłem nowy zakupiony dysk. Niestety komunikat nadal nie zniknął. Ratuje mnie jedynie wejście do biosa tak nic innego nie mogę zrobić. Wyczytałem na internecie że być może gdzieś podczas wymiany kabelek się jakiś poluźnił sprawdzałem wszystkie. Dysk twardy jest wpinany i nie posiada żadnych kabelków. Kolejną rzeczą którą pisali w internecie ustawienia Bootowania w biosie u mnie wygląda to tak:

13288357_967905623278376_1184487006_o.jp

Nadal niestety nic to nie dało błąd jak był tak jest dalej. Może ktoś z Was wie o co chodzi i jest w stanie pomóc oczywiście każdą pomoc wynagradzam lajkami i wirtualnym browarkiem :) Pozdrawiam i dzięki za pomoc

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...