Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie odnośnie klasy Brawler ?

Dhel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie do was, szukałem dużo i nie znalazłem tego czego chciałem a odnośnie postaci brawler:

1. Jej zalety lub wady? 

2. Czy ma duży dmg na 65?

3. Jest tanky? 

4. Jak w pvp ? Radzi sobie czy odstaje od innych?

5. Gdzie znajdę jakiś poradnik do tej postaci ? (najlepiej w polskiej wersji językowej)

Niestety większość widzę teraz ludzi jak grają ninja a brawlera widziałem zaledwie kilka razy.

Każdą sensowna odpowiedź  nagrodzę plusikami :)

Opublikowano

1, 2, 3.  Jest dosyć moblilny, jego kontra daje mu bardzo dużą przeżywalność i wyciąga spory dps. Ogólnie przy wchodzeniu patcha z Ninją, Brawler dostał nerfy na kontrę i cooldowny, ale nadal nie odstaje w niczym od innych klas.

4. W PvP jest różnie, dobrze radzi sobie z postaciami posiadającymi trochę mniejszą mobilność od innych, ale naprawdę ciężko wygrać z ogarniętym warriorem lub slayerem.

5. Polskich poradników raczej nie znajdziesz, ale mogę polecić Ci stronę essentialmana.com przeznaczonej do Tery.

Pisane z własnego doświadczenia. :)

Opublikowano

1. Mobilne ścierwo, duża przeżywalność za sprawą kontry, pierdyliard CC, armor plate - tankowaty.

2. DMG jak DMG, jest tankiem, więc nie wyciągnie DPSa Gunnera, Ninjy czy Sorca, ale można powiedzieć, że wyciąga 8/10 dps'a Zerka.

3. Jest tankiem - jest tanky.

4. Dostał ostatnio jakieś nerfy, nie uderza ryjem o klawiaturę i ugrywa już 20 typów, lecz nadal jest jednym w topce.

5. essentialmana.com jak kolega wyżej powiedział oraz kanał EnMasse na YouTube, ma poradniki do każdej klasy i doda poradnik do każdej klasy, która wyjdzie, a KR pracuje już nad nową postacią.

Opublikowano

Mi najbardziej podoba się w nim mobilność. Dobry do czyszczenia dużych grupek mobków i solowania bossów. Ma własny heal, tarczę, dmg i od groma cc. Idealna postać do pve.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...