Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zachecic silvera?

PFFP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odkryłem,że jak sie wpisze +right w konsoli to sie mapa buguje i widać ludzie przez ściany (każdy silver powinien chociaż sprawidzć czy działa)

Opublikowano

jak wpiszesz +right to po twojej prawej stronie ciagle sie mapa refreshuje i widac przeciwnikow

tak samo mozna:

jak wpiszesz demos w konsole i nick gracza to zobaczysz jego demka czy cheatuje czy nie 

Opublikowano

jak wpiszesz +right to po twojej prawej stronie ciagle sie mapa refreshuje i widac przeciwnikow

tak samo mozna:

jak wpiszesz demos w konsole i nick gracza to zobaczysz jego demka czy cheatuje czy nie

To jest dobre

Opublikowano

Nie podziała. Ja mam kolegę silvera i się pierw zapytał gdzie to wpisać, a potem gdzie jest ta konsola i jak ją włączyć. Na końcu zapytał po co komu ta konsola.

Opublikowano

Nie do końca rozumiem koncepcje tej komendy. Czy podczas rozgrywki mm, kiedy wszyscy z mojego zespołu wpiszą +right odblokuje się ten bug? Czy dotyczy to również rang wyższej klasy?

Opublikowano

Nie do końca rozumiem koncepcje tej komendy. Czy podczas rozgrywki mm, kiedy wszyscy z mojego zespołu wpiszą +right odblokuje się ten bug? Czy dotyczy to również rang wyższej klasy?

Ale Ty tak serio?

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Siemka

Jak zachecic silvera zeby wpisal komende do konsoli +right?

Moga byc teksty po polsku i angielsku

10,146,640
UNIQUE PLAYERS LAST MONTH

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...