Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy jestem. Pytania odnośnie gry.

Lenzikk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chcę zacząć grę w Terę. Interesują mnie pewne rzeczy.

Czy Tera online jest po polsku oraz czy jest jakiś polski serwer?

Jeśli nie ma polskiego serwera to na którym gra najwięcej osób i na jakim najlepiej zacząć grę?

Z góry thx i pozdrówki

Opublikowano

Tera jest w różnych językach lecz niestety z polską wersją się jeszcze nie spotkałem.

Proponuje tobie zacząć grę na Tera NA czyli amerykańskim serwerze (nie ten od gameforge gdyż obejmuje tylko wersje europejską), link do niego to (tera.enmasse.com) na serwerze Mount Tyrannas tam wydaje mi się że gra najwięcej ludzi.

Opublikowano

Także polecam serwer NA - Mount Tyrannus, jesli szukasz osób do wspólnej gry i używasz TS'a zapraszamy do gildi "Blue Moonlight" ;)

Opublikowano

Ja szczerze mogę polecić europejską wersję Tery, polaków wbrew pozorom gra dużo więcej niż na serwerach NA. Ogólnie najwięcej polaków gra na serwerze Arcadia, channele znowu osiągają obciążenie high. Gracze znowu wracają do EU przez zmiany w polityce działań gameforge'a, która wycofała materiały z isu i zwiększyła ich drop w grze. W gildii, w której jestem założycielem jest średnio ~25 polaków online. :)

Opublikowano

Ja szczerze mogę polecić europejską wersję Tery, polaków wbrew pozorom gra dużo więcej niż na serwerach NA. Ogólnie najwięcej polaków gra na serwerze Arcadia, channele znowu osiągają obciążenie high. Gracze znowu wracają do EU przez zmiany w polityce działań gameforge'a, która wycofała materiały z isu i zwiększyła ich drop w grze. W gildii, w której jestem założycielem jest średnio ~25 polaków online. :)

Taaa, High jest tylko dlatego, że wydali nowego patcha xD

co to tematu to 

Nie ma spolszczenia

Jest serwer na NA Blue Moonlight

Mount Tyrannas - najwięcej osób, gilia Blue Moonlight.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...